Profivet Állatklinika

Pest megye - Göd  |  Kutyaklinikák

A Kutyabarát.hu ajánlásával

Elérhetőség

Cím: 2131 Göd, Berzsenyi Dániel u. 2.
Telefonszámaink: 06 (27) 330-195, 06 (20) 317-0988
E-mail: Dr. Muka Péter Pál : [email protected]

http://profivet.hu  

Nyitvatartás

Hétköznapokon reggel 8-tól este 19 óráig, hétvégén 9 és 11 óra között tart nyitva rendelőintézetünk, telefonon pedig időpontot is lehet kérni a rendelésre.

Rendelési idők:
Hétfőtől-péntekig: 8-10 és 17-19 óra között.
Szombat-vasárnap: 9-11 óráig.

 

A Profivet Állatorvosi Rendelőintézet, Pest-megye első állatorvosi rendelőintézete, szeretettel várja betegeit, könnyen megközelíthető helyen Gödön, Dunakeszihez közel a 2. számú főút mellett. 1999 –óta működő rendelőintézetünk saját parkolóval, tágas váróteremmel, recepcióval, állatpatikával, klimatizált, igényes vizsgálóhelységekkel, kutyakozmetikával, családias, állatbarát hozzáállással áll a tulajdonosok és kedvenceik rendelkezésére.

Rendelőintézetünk környezetünket tekintve egyedülállóan egész nap (reggel 8-tól este 19-ig) nyitva tart. Mindemellett kórházi (bentlakásos, intenzív) betegellátást ill. házhoz történő kiszállást (sürgősségi betegellátást, állatszállítást), otthoni ellátást (család orvosi ellátást) is biztosítunk betegeink részére.A váróteremből nyíló recepciós pultnál, várakozás nélkül beszerezhetők a féreghajtó, bolhairtó készítményektől kezdve az állatgyógyszerek teljes skálája, az azokhoz járó szaktanácsadással együtt. A rutin betegellátás, oltások, féreghajtás, szaktanácsadás mellett teljes körű sebészeti, belgyógyászati, szülészeti, bőrgyógyászati, szemészeti, fogászati ellátást is végzünk.

A kutyák és macskák állatorvosi ellátása mellett, az egzotikus állatok valamint a lovak ellátása is praxisunkhoz tartozik.

A rendelőintézetünkben működő Állatorvosi Sebészeti Központunk országos szinten is kiemelkedően felszerelt, mind az állatorvosi diagnosztika mind az állatorvosi sebészet területén. A rendelőintézet vezetője, Dr. Muka Péter Pál, kisállat specialista klinikus szakállatorvos, a kisállat ortopédia széles körben elismert szakértője, olyan új és modern műtéti eljárásokat végez rutinszerűen (csípőprotézis beültetés, térdszalag TPLO műtét, arthroszkópia stb.) amely műtétek magyarországon máshol még alig elérhetők.

A vizsgálóhelységekből nyíló diagnosztikai központunkban, nagyteljesítményű röntgen, ultrahang, EKG, endoszkóp-park, saját vér és vizeletvizsgáló automaták biztosítják a precíz, pontos diagnózisok gyors felállítását, hogy a szükséges kezeléseket azonnal elindíthassuk.

A kiemelten felszerelt steril műtőnkben, szinte bármilyen ismert sebészeti műtét megoldható az egyszerű ivartalanítástól a nagy felkészültséget és gyakorlatot igénylő csont és izületsebészeti műtétekig. A sebészeti beavatkozásokat, a ma ismert legbiztonságosabb altatásban (isoflurános gépi altatás) végezzük, a betegek folyamatos monitorozása mellett. A sebészeti műtéten átesett betegek mihamarabbi felépülését korszerű lézer berendezés segíti.

Az állatkórházi részlegünkben, bentlakásos, intenzív betegellátást biztosítunk mind a súlyosan sérült, mind az otthon nem vagy csak körülményesen kezelhető állatok részére, állatorvosi felügyelet és figyelmes asszisztensi gondoskodás mellett.

Kutya és macskakozmetikánkban biztosítjuk, hogy a hozzánk érkező állatok ne csak gyógyultan, hanem megszépülve távozhassanak rendelőintézetünkből. A csak kozmetikára érkezett kutyák és cicák rutinszerű vizsgálata nálunk hozzátartozik a kozmetikai ellátáshoz.

Az időpontra történő bejelentkezési lehetőségünk kényelmesebbé teheti a betegellátást a hozzánk érkező tulajdonosok számára, mindamellett egyeztetett időponton kívül is fogadjuk betegeinket.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Geometry Global

Geometry Global

Szent Orbán Panzió

Szent Orbán Panzió

Huszár vendéglő

Huszár vendéglő

Semmi Extra

Semmi Extra