Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 1177 Budapest, Ferihegyi út - XX. utca sarka
Telefon: 06/1-257-8719
E-mail: [email protected]

http://kisallatkorhaz.hu  

Nyitvatartás

hétfő-péntek: 08:00 - 19:30
szombat: 10:00 - 12:00
vasárnap: 17:00 - 19:00

 

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magasfokú műszerezettsége (RTG, digitális RTG, UH, EKG, labor) teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors ellátását.

Kisállatkórházunk kedvencének komplett belgyógyászati, sebészeti, szülészeti ellátása mellett, pet-shop, állatpatika és kutyakozmetika várja. Számunkra fontos az állatvédelem - többek között, 2012 eleje óta a Westie Rescue Hungary beteg állatainak teljes körű állatorvosi kezelését mi végeztük.

Kisállatrendelőnk több évtizedes múltja, az itt dolgozó állatorvosok folyamatos szakmai fejlődése, a korszerű műszerezettség, laborháttér a garancia arra, hogy Kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül nálunk. Kiemelkedőnek számít a XVII. kerületben, hogy csontsebészettel is foglalkozunk, és hogy gyakorlatilag egész napos nyitva tartással rendelkezünk.

Állatorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csak olyan normál és gyógytápokat lehessen megvásárolni, melyek ún. szuper prémium kategóriájúak. Mivel a megfelelő eleség kiválasztása egyfajta terápiás eszköz is, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az. Nem kell külön állatpatikát felkeresnie a gazdinak ahhoz sem, hogy a szükséges gyógyszereket beszerezze Kedvencének, hiszen nálunk hozzájuthat. Sőt, rendelőnkben nemcsak gyógyulni tudnak a kutyák és macskák, hanem szépülni is, kutyakozmetikánkban ugyanis lehetőségük van erre.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kékfestő Múzeum

Kékfestő Múzeum

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Academy Golf Budapest

Academy Golf Budapest

Tranzit Art Café

Tranzit Art Café