Orthovet Állatorvosi Rendelő

Tolna megye - Mohács  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 7700 Mohács, Dózsa György u. 18.
Telefon: 69/510-210
Fax: 69/510-211
Mobil: +36-30/440-9900
E-mail: [email protected]

http://orthovet.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9-12, 16-19
Szombat: 9-12
Vasárnap: telefonos ügyelet

 

2009 őszén nyitotta meg kapuit az Orthovet Állatorvosi Rendelő és Sebészeti Központ. Intézetünk, teljes körű szolgáltatást nyújt a gyógyulni vágyó kedvenceknek. Az Orthovet elnevezés arra utal, hogy a kisállat ortopédia területén különleges szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Ez azt jelenti, hogy az alapvető sebészeti beavatkozásokon túl, izületi arthroszkópiát, csípőprotézis beültetését és sok más különleges operációt is elvégzünk, így lehetőségünk van segíteni olyan állatokon, akikről környezetük már majdnem lemondott. A Sebészeti Központ elnevezés azt takarja, hogy a rendelő centrumként is funkcionál, ahova a kollégák bizalommal utalhatják betegeiket.

Ez a betegküldéses rendszer jól működik.

A vizsgálatok végeztével, az esetleges operáció után a beküldő állatorvoshoz, kezelőorvoshoz megy vissza a beteg utókezelési javaslattal. Modern, esztétikus és jól felszerelt intézetünkben, minden eszköz rendelkezésre áll, hogy betegeink a maximális biztonság és kényelem mellet gyógyuljanak. Kórházi részlegünkben a gazdik rendszeresen látogathatják kedvenceiket és figyelemmel kísérhetik felépülésüket. A hét minden napján nyitva vagyunk, ezzel kapcsolatosan tekintse meg nyitvatartásunkat.

Amennyiben rendelési időn kívül van szüksége orvosi segítség nyújtásra, hívhatja ügyeleti mobilszámunkat is. Központunkban állatkozmetika, állatpatika és pet-shop is működik.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alpha-Vet kutyapanzió

Alpha-Vet kutyapanzió

Lehel utcai (Hun utca) kutyafuttató

Lehel utcai (Hun utca) kutyafuttató

Kakas Presszó

Kakas Presszó

Meadow Cafe - sweet and healthy

Meadow Cafe - sweet and healthy