Szent Bernát Kisállat-ambulancia

XVIII. kerület - Budapest  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.
Telefon: +36 1 295-3085, +36 1 295-3085
Email: [email protected]

http://szentbernat.hu  

Nyitvatartás

Hétköznapokon: 9-19
Szombaton: 9-12
Vasárnap: 16-19

 

A Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancia 1992. májusában nyílt meg jelenlegi működési helyén, ezzel a legrégebbi magánállatorvosi rendelők közé tartozik Budapesten. A kezdeti délelőtti és délutáni rendelési idő jelentősen kibővült, egész napossá vált. Az elmúlt évek a folyamatos fejlesztés jegyében teltek, mind az alapterület nagyságát, mind a szolgáltatások körét tekintve.

Az állatházban a legkorszerűbb, amerikai gyártmányú , rozsdamentes ketrecsort telepítettünk, amely maximális higiéniát és kényelmet biztosít a kórházunkban elhelyezett állatok számára.
A műszerparkunkat is igyekeztünk folyamatosan fejleszteni. Röntgenberendezés, EKG-készülék, elektrosebészeti műszer, fogászati ultrahang és sok más hasznos eszköz segíti az itt dolgozó állatorvosok munkáját.

Jelenleg 4 állatorvos és 2 asszisztens fogadja a hozzánk érkezőket. A viszonylag nagy munkatársi létszám gyors ellátást és rövid várakozási időt tesz lehetővé betegeink számára. A kollégák meghatározott, előre tervezhető munkarendben dolgoznak, így lehetőség nyílik a gazdik részéről az orvosválasztásra, hiszen tudható, hogy „kedvenc állatorvosuk” mely időpontokban fogad betegeket. Minden állatorvosnak van valamilyen speciális érdeklődési köre, szakmai területe, ahol az átlagosnál mélyebb ismeretekkel rendelkezik.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bodza-, és Hurka-völgy (Velencei-hegység)

Bodza-, és Hurka-völgy (Velencei-hegység)

Golden Rose Café & Shop

Golden Rose Café & Shop

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Szatyor Bár és Galéria

Szatyor Bár és Galéria