Sasfészek Állatorvosi Szakrendelő

Hajdú-Bihar megye - Hajdúszoboszló  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: Hajdúszoboszló, Attila u 23.
Telefon: 06 (52) / 361-700
E-mail: [email protected]

http://sasdoki.hu  

Nyitvatartás

Hétfő: 09:00 - 18:30
Kedd: 09:00 - 18:30
Szerda: 09:00 - 18:30
Csütörtök: 09:00 - 18:30
Péntek: 09:00 - 18:30
Szombat - vasárnap: Telefonos sürgősségi ügyelet

 

A Sasfészek Állatorvosi Szakrendelő Hajdúszoboszló központjához közel, jól megközelíthető helyen található. Az 1996 óta működő rendelő saját parkolóval, tágas, klimatizált váróteremmel, recepcióval várja a gazdikat és kedvenceiket.

Rendelőnk egész napos nyitva tartással (hétköznaponként reggel 9 és 18.30 között) áll rendelkezésre, ezen felül pedig a sürgős esetek ellátására telefonos ügyelet működik. Az általános betegellátás mellett, belgyógyászati, speciális sebészeti, bőrgyógyászati, szülészeti, fogászati, szemészeti ellátást is végzünk.

Diagnosztikai munkánkat a nagyteljesítményű röntgen gép, ultrahang készülék, EKG, endoszkóp és laborgép segíti, két jól felszerelt vizsgálónk pedig a gyors betegellátást biztosítja.

A kutyák és macskák, az egzotikus állatok, kisrágcsálók ellátása is a praxisunkhoz tartozik.

A szakrendelő alapítója és vezetője Dr. Sass Imre kisállat klinikus szakállatorvos, aki több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik a kisállatok gyógyításában. A magas színvonalú ellátást orvosaink naprakész szakmai felkészültsége és asszisztenseink odaadó segítsége, állatszeretete biztosítja.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Zágráb utca kutyafuttató

Zágráb utca kutyafuttató

Kőleves kert

Kőleves kert

Öko-Park Panzió és Kemping***

Öko-Park Panzió és Kemping***

Kajak.hu Kft.

Kajak.hu Kft.