A Kakitündér nem létezik

A kutyatartók és a kutya nélkül élők legnagyobb harca a kutyakaki-kérdés. Mindennapos harc és probléma, melyben nincs pro és kontra. Csak felelőtlenség, nemtörődömség és butaság. Sokat kell még küzdenünk a fejlődésért, a végső eredmény eléréséért, ami csak egy karnyújtásnyira van. A feladat nem lehetetlen küldetés, a közvetítő szerepet elkezdtük, közösen sikerülhet!

A Kutyabarát.hu mindig is a felelős kutyatartás mellett tette le voksát, igyekeztünk több olyan társadalmi szerepvállalásban részt venni, ahol a felelős kutyatartást, annak hirdetését tűztük ki célul. Ennek érdekében több rendezvényt  szerveztünk és több kampányt indítottunk már, melyekkel az emberek figyelmét szerettük volna felhívni a kutyák életminőségének javítására, a kutyás és nem kutyás társadalom együttélésének harmonizációjára, azok lehetőségeire.

Az egyik legádázabb városi kutyás problémára kerestük a megoldást, a kutyakaki helyzetre. Csodákra nem vagyunk képesek, így a realitások talaján maradva csak a figyelemfelkeltés eszközével élhetünk.

"A kakitündér nem létezik, szedd fel Te is kutyád után a kutyakakit."


Kreatív megjelenés: Pro Nagy Beáta és Kutyabarát.hu

Egyre több ilyen plakáttal és matricával találkozhatnak már az emberek, a kutyatartók szerte a főváros kutyafuttatóiban és azok környékén, de már vidékre is került a figyelemfelkeltő matricákból. Célunk, hogy egy kicsit elgondolkoztassuk a kutyásokat, igyekszünk a vicces kreatívval az emberek fejébe beégetni az üzenetet. 

Ebben az albumban találhatók azok a helyek, ahol kampányunk már megjelent. Az albumot folyamatosan frissítjük. 

A kampány indulása óta sok pozitív visszajelzést kaptunk, mely arra ösztönöz minket, hogy tovább vigyük és gondoljuk a kezdeményezést, éppen ezért még több plakátot és matricát fogunk kihelyezni a városokban, bevonva a kutyásokat is. Az ő segítségüket az üzenet terjesztésében és fotók készítésében kérjük, melyet közösségi oldalunkon dokumentálunk és kommunikálunk.

A Kutyabarát.hu, a városi kutyások és felelős kutyatartók közösségi portálja ezzel a kampányával a tiszta, élhető kutyás városokért küzd. Reméljük, ez a kezdet elég ahhoz, hogy elinduljon egy szemléletváltás és azokat is cselekvésre buzdítson, akik eddig átléptek a probléma fölött. Legyenek városaink, településeink közterei kutyakaki-mentesek! Csak egy mozdulat kell hozzá.

Segítenél?

Ha Te is szeretnél részt venni a kampányban és osztanád az üzenetet környezetedben, írj nekünk és küldünk matricát vagy ha Te is ki tudod nyomtatni papírra, plakátra, akkor grafikai anyagot. 

Úgy is segíthetsz, ha megosztod, továbbítod a felhívást a cikket közösségi oldaladon, hogy minél többen találkozzanak a kampánnyal, annak fontos üzenetével!

Email: [email protected]

Segítségedet köszönjük!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 


Futietikett program - a kutyafuttatókért

Szerettük volna "megreformálni" a kutyafuttatókban való viselkedést, ennek egyik eredménye és úttörő kezdeményezése volt a Futietikett kampány, ahol a futtatók írott és íratlan szabályait próbáltuk a kutyásokkal megismertetni. A Futietikett molinók debütálása nagy népszerűségnek örvendtek - elsősorban - a fővárosi futtatók közönségének körében, de több vidéki városban lévő kutyás, illetve kutyás közösség jelezte, hogy szeretnék ők is "hirdetni" a kutyafuttatói etikettet. Jelenleg közel 20 kutyafuttatóban található meg a Futietikett.
További információ a programról

 

Hozzászólás

Kutyabarát hely ajánló űrlap

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Kutyabarát helyeink

Bonne Chance Hotel

Bonne Chance Hotel

Walti Taxi

Walti Taxi

Mopsz Fajtamentés – Hungarian Mops Rescue/HPR

Mopsz Fajtamentés – Hungarian Mops Rescue/HPR

Szimpla Háztáji

Szimpla Háztáji

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek