Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 4002 Debrecen, Kéknyelű utca (a Vámospércsiből nyílik)
Telefon: +36-30/359-7532 Papp Krisztián (egyesületi kapcsolattartó)
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.agility-debrecen.hu/  
 

Az iskola az egyik legrégebben működő kutyaiskola, ahol nagyon sok kutyás ismerkedett meg az engedelmesség alapjaival, az agilityvel mint az egyik legnépszerűbb erőszakmentes kutyás sporttal. Kiképzői azokból a versenyzőkből kerülnek ki akik hazai és nemzetközi bajnokságokon tanúsították tudásukat. Most pedig olyan kiképzők segítik a gazdákat akik a versenyzői tudás mellett kiképzői vizsgával is rendelkeznek.

Célunk a kulturált kutyatartás népszerűsítése, a gazda és kutyája közötti pozitív kapcsolat kialakulásának elősegítése, kutyás sportokra hobby és versenyzői kiképzés, családi kutyák engedelmes, lemozgató és foglalkoztató képzése.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

2PETS kisállateledel és felszerelés, webshop

2PETS kisállateledel és felszerelés, webshop

Szent Mihály-domb és Szent Mihály kápolna

Szent Mihály-domb és Szent Mihály kápolna

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Szomszéd Kertje

Szomszéd Kertje