Kutyaközpont - Kutyaiskola

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 1173 Budapest, XVII. kerület Összekötő út
Telefon: +36 308597781
E-mail: [email protected]

http://kutyakozpont.hu  
 

A Kutyaközpont Kutyaiskolában elsősorban a kutyával való kommunikáció oktatására helyezzük a hangsúlyt, hogy minél harmonikusabban tudjál együtt élni kutyáddal a mindennapokban.

A kutyakiképzésnek temérdek területe van. Kutyaiskolánkban széles választási lehetőséget kínálunk a hozzánk jelenezőknek, hogy megtaláld a neked és kutyádnak a legmegfelelőbb kiképzési területet, formát. Munkánk során nem misztifikáljuk a kutyakiképzési ismeretek alkalmazásának lehetőségeit. Egyszerű, letisztult hókusz-pókuszoktól mentes, mindenki számára érthető és elsajátítható technikákat oktatunk, hogy kutyáddal minden téren egészséges kapcsolatot alakíthass ki.

A kutyaiskola előnye, egyben nehézsége is a kezdő kutyás számára, hogy kutyánkat fajtársai társaságában vagyunk kénytelenek képezni. A kutyaiskola nem éppen mondható ingerszegény környezetnek, ezért némely kutyának a kezdetekben nehézséget okozhat a figyelmét elvonó ingerek megszokása. Vitathatatlan előnye, hogy sehol másutt nem tudunk olyan feltételeket teremteni a kutyák számára, ahol ellenőrzött körülmények mellett folyhat a szocializáció (?) kutyákkal és emberekkel egyaránt.

Kutyaiskolában a csoportos foglalkozások alkalmával a kiképzésvezető irányításával valójában a kutyatulajdonosok képzése folyik.

  


Számunkra elsődleges szempont, hogy a nálunk gyakorló kutyák mentálisan és fizikálisan is előre mutató fejlődést mutassanak. Kutyaiskolánkat minden fajtájú és korú kutyával lehet látogatni. Kiképzésvezetőink mindenkor a kutya képességeihez, fajtajellegéhez, a kutya tulajdonos igényeihez, az adott helyzethez igazítják a foglalkozások menetét.

Az iskola foglalkozásain mindig arra törekszünk, hogy kényszer nélkül bírjuk rá a kutyát a feladatok végrehajtására. Ezért a foglalkozások alkalmával teljes mértékben kihasználjuk a motivációs lehetőségeket, melyek a pozitív megerősítést szolgálják.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kispesti Halásztanya étterem

Kispesti Halásztanya étterem

Bistro Fine

Bistro Fine

Állati Paradicsom

Állati Paradicsom

Tatai kutyaiskola

Tatai kutyaiskola