Cerberos kutyaiskola Vác

Pest megye - Vác  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 2600 Vác, Gombási út  (Sejce felé, a sejcei busz vonalán a Kiszsobráki megállónál)
Telefon: 06 20 404 1838
E-mail: [email protected]

 
 

Cerberos Kutyaiskola már Vácon is. Elsősorban viselkedés-problémás, antiszociális ebekkel foglalkozunk.

Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: „Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát?” Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: ”Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperakt ív, harapós, félős… Egy szóval problémás.”

A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el.

Célunk, hogy munkánkkal csökkentsük a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán – veszélyeztetve embereket és állatokat – vagy injekció által fejezzék be életüket.

Olyan szakemberek fogtak össze, akik szeretnék, ha Magyarországon is beszélhetnénk kultúrált állattartásról. Van közöttünk kiképző, állatorvos, kutyakozmetikus, viselkedési szaktanácsadó...

Négylábú tanulóinkat már óvodás kortól várjuk, felső korhatár nélkül.

Foglakozások:
Szombaton és vasárnap
11:00-13:00 alapfokú engedelmes tanfolyam (6 hetes turnusokban)
13:00-15:00 kutyaovi
15:00-16:30 szocializációs, rehabilitációs foglalkozás viselkedési problémás kutyáknak

Az engedelmes tanfolyamok 6 hetes periódusokban indulnak, a szocializációs, rehabilitációs foglalkozásra és a kutyaóvodára a csatlakozás folyamatos.

(Hatvani Viktória ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Anonymus Bar and More

Anonymus Bar and More

Holdkő Panzió

Holdkő Panzió

Patent Gasztróbár

Patent Gasztróbár

Cafe Frei Gödöllő

Cafe Frei Gödöllő