Kőbányai Happy Dog kutyaiskola

X. kerület - Budapest  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 1108 Budapest, Hangár u. 2.
Telefon: 30/205-6316, 30/942-1778 (Benke András)
E-mail: [email protected]

http://kutyasuli.com  

Nyitvatartás

Kedd: 17.00 -19.00
Csütörtök: 17.00 -19.00
Szombat: 15.00 -18.00
Vasárnap: 9.00 -12.00

 

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kultúrált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika).

A jó hangulathoz hozzájárul a színvonalas büfé.

Az iskolánkon elsőként valósulhatott meg az esti gyakorláshoz nagy segítséget nyújtó világítási rendszer. Azóta a korai sötétedés ellenére is magas színvonalú felkészítést tudunk biztosítani. 2006 március 4-től minden szombaton fél kettőtől: KUTYAOVODA
Öt éve beindult és sikeres az agility kiképzés. A szakembergárda (arany-, ezüst-, bronzkoszorús mesterkiképzők, küllem és teljesítménybírók, vizsgázott kiképzősegédek) záloga annak, hogy az eredményes tizenhét évhez méltón folytatjuk munkánkat.

  

(Itt aztán igazán szeretik a kutyákat. Szeretettel nevelik őket. Azért ajánlom, mert nagyon jól felszerelt, kíváló csapat. Mi is ide járunk agilityzni.) Asztalos Tímea ajánlása

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Huszti út kutyafuttató

Huszti út kutyafuttató

Dunapark Kávéház

Dunapark Kávéház

Babka Budapest

Babka Budapest

DORKO Flagship Store

DORKO Flagship Store