Debreceni Kutya Sport Klub

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Telefon: Tóth Ágnes : 06-30/848-62-48
E-mail: [email protected]

http://debrecenikutyasportklub.weebly.com  
 

Egy új kutyaiskola kezdete városunkban, Debrecenben. Lelkes társaság, kitartó és eredményes munkája és a kutyák mérhetetlen szeretete kellett a DKSK megalakulásához. Egy edző-kiképző személyében és sok tanuló példás munkájával visszük jelenleg a DKSK hírnevét szerte az országban,versenyeken, iskolákban, rendezvényeken.

A kutyasuli

Rendszeres munkával csodákra lehetünk képesek, így van ez a kutyák világában is. Mindennapi foglalkozás, törődés pozitív megerősítés az amit igényelnek az állatok is. Kutyakiképzés során is ezeknek a szempontoknak próbálunk megfelelni. Az iskolában rengeteg kutyás sportnak lehetünk a szerelmesei, megismerkedhetünk az agilityvel (iskolánk fő profilja is erre a csodás sportágra épül), az obedience mint az engedelmes feladatok tökéletes sportja,a dog dancing trükkös elemeinek megtanulására.

 


Céljaink

Mint minden iskola , köztük mi is arra törekszünk, hogy a kutyatartók, gondozók felelős magatartással, hozzájáruljanak a társadalom, a mi, és a saját családi életük jobbá tételéhez. Egyszóval egy kis odafigyeléssel, el lehet kerülni a konfliktusok, büntetések hadát, ami sajnos a mi hazánkban a kutyatartókat nagy mértékben érinti. Próbáljuk az embereket arra ösztönözni, hogy a kutyapiszok felszedése, a kutyás támadások, és ezek változatai pontos odafigyeléssel, kidolgozott kiképzéstervvel megvalósíthatóak.
Viszont nem csak ezek a nagyon fontos dolgok egy kutya életében. Szükségük van információ gyűjtésre/=séta/, emellett a folyamatos felesleges energia levezetésére is.
A célunk a kulturált kutyatartás!

Az edző tollából...

Tóth Ágnesnek hívnak, törzsgyökeres debreceni vagyok. Az állatok és kutyák szeretete egészen kicsi koromra nyúlik vissza. Kutyázással már 10 éve foglalkozom, ezen belül is az agility megszállottja vagyok. Van 3 számomra tökéletes kutyám, akikkel sokat bizonyítottunk már a magyar agilitynek, kutyásoknak és párosoknak. Rengeteg cím tulajdonosai vagyunk! Régi vágyam volt egy saját kutyaiskola, úgy látszik a 2009-es év kedvező volt számomra, hiszen nem csak, hogy saját agility pályám lett, hanem rengeteg kutyás barátom is innen Debrecenből, akik a tanítványaim, és mindre nagyon nagyon büszke vagyok! Hétvégéimet általában a kutyasulin, versenyeken, vagy közös kirándulásokon töltöm a barátokkal. Megszállottja vagyok a kutyáknak és a sportnak. Remélem, hogy nagy hírnevet, még több kutyás tanítványt és lelkes embert gyűjtök magam köré. Nagyon szívesen látok minden kedves érdeklődőt a foglalkozásokon!

(Lossos Mónika ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

SpeedShop.hu

SpeedShop.hu

Back Office Cafe

Back Office Cafe

Fehértói Halászcsárda

Fehértói Halászcsárda

DiVino Székesfehérvár

DiVino Székesfehérvár