Excellent Dog Training Center

XVII. kerület - Budapest  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Címü: 1173 Budapest, Határhalom u. 2-4.
Telefon: +36 30 620-3233 Vörös Lajos (iskolavezető)
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 572 0044 Tóth Boglárka (Smiley Agility)
E-mail: [email protected]

http://kutyaiskola.hu  
 

Az Excellent Dog megalakulása (1995) óta, iskolánban egy összetartó közösség alakult ki, akik amellett, hogy nagyon szeretik kutyájukat, időt szakítanak arra, hogy négylábú barátaikkal megfelelő kapcsolatot építsenek ki. Iskolánk segítő kezet nyújt abban, hogy megtaláljuk kutyáinkkal a közös hangot, megoldás keressünk a felmerült viselkedési problémákra. Megerősítjük a gazda és kutya közötti kapcsolatot és összhangot, mindezt aktív kikapcsolódás formájában a szabad levegőn, kellemes környezetben.

KÖZPONTBAN AZ ÁLLATSZERETET!

  

Kutyaiskolánkon mindenki megtalálja azt, ami számára a legoptimálisabb, akár csak hobby szinten szeretné elsajátítani az engedelmes feladatokat, vagy éppen vizsgázni, versenyezni szeretne. Az Excellent Dog minden kutyafajta számára nyitott, legyen az kistestű vagy nagytestű, fiatal, vagy idősebb eb.

Kiképzési rendszerünk egyik alappillére, hogy minden gyakorlatnál motiváljuk a kutyákat: jutalomfalattal, labdával, vagy a gazda saját személyével. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szocializáljuk a kutyákat és azokat a gyakorlatokat amiket itt tanulunk az iskolán, hasznossá tudjuk tenni a mindennapi életben is.

Kulturált környezetben, több pályán állunk a gazdák és kutyájuk rendelkezésére, komoly szakmai múlttal rendelkező kiképzőkkel, és célunk hogy mindenki kellemesen és hasznosan tudja eltölteni a szabadidejét.

(A petfarm.eu ajánlásával)
 

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

BlökiShop - Kutyajó dolgok!

BlökiShop - Kutyajó dolgok!

Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló

Margit Vendégház

Margit Vendégház

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle

MOL benzinkút, M7 Balatonlelle