Alba Dog Center

Fejér megye - Székesfehérvár  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Dr. Serényi Antal u. 1.
Telefon: 06 30 492 62 50
Email: [email protected]

http://albadogcenter.hu  
 

Az Alba Dog Center egy komplex szolgáltatást nyújtó kutyakiképző központ. Segítséget nyújtunk már a kutyavásárlásban is valamint a kutya tartásán, nevelésén, kiképzésén át egészen az öregkorban felmerülő problémákban, betegségekben is.

A társadalom együttélési szabályai minden kutyatartótól megkövetelik, hogy a legteljesebb mértékben tartsa tiszteletbe mások nyugalmát. Kutyája viselkedésével ne ellenszenvet, hanem megérdemelt megbecsülést és tiszteletet váltson ki a társadalom többi tagjából.

Iskolánk a szervezett kutyakiképzés biztosításával egy olyan kutyatartási kultúrát terjeszt, amelyben mind a kutyatartó mind pedig a környezete biztonságban érezheti magát.

A rossz tartási körülményekből és a gazdák tájékozatlanságából adódó súlyos balesetek megelőzése olyan problémák, melyeken, iskolánk segíteni tud. Oktatási rendszerünk a neveletlen kutyusok tanítása mellett a gazdik tájékoztatását és tanítását is ellátja. Tantervünk alkalmazkodik korunk igényeihez, ezzel is elősegítve a biztos sikert gazda és kutyája számára.

A kutya az ember legjobb barátja...

...Megmutatjuk, hogy ennél sokkal több is lehet! Kiváncsi rá, hogyan lesz a kedvencből egyben hűséges társ, lankadatlan őrző, vagy a legmegbízhatóbb munkatárs?
Tanuljon Ön és kutyája a legjobbaktól!

Több mint egy évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy biztosan elérje a kitűzött célt. Nem csupán a kutyát képezzük, hanem megismertetjük Önnel is azokat a módszereket, melyekkel megtaníthatja kutyájának az alapvető engedelmességet és viselkedési normákat.

Célunk, hogy minél több kutyatulajdonos rendelkezzen a szükséges tudással, és hiszünk benne, hogy ezzel sokat teszünk azért, hogy kevesebb probléma legyen a kutyák és az emberek között, kevesebb kutyatámadás történjen, és kevesebb bántalmazás érje a kutyákat. Így megteremthető egy olyan kutyatartási kultúra, ahol nem csak mi kutyások, hanem környezetünk is jól és biztonságban érezheti magát.

A kutyák nagy része, így az Ön kutyája is, szívesen tesz gazdája kedvére, és megfelelő tanítással könnyen megérti, mi a jó, és mit nem szabad.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Pompeii Latte Art Caffe

Pompeii Latte Art Caffe

BL YachtClub & Apartments

BL YachtClub & Apartments

Zseboroszlán Kutyakozmetika

Zseboroszlán Kutyakozmetika