Alfa kutyaiskola Budapest

XXI. kerület - Budapest  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 1212 Budapest, Duna utca
Telefon:+36 30 66 555 21
Email: [email protected]

http://csepel.kutyaiskola.eu  
 

Kutyaiskolánk 2008-ban alakult, azzal a céllal, hogy változtassunk és segítsünk változtatni. Az iskola alapelve az erőszakmentes képzés: a tanítás során pozitív megerősítést alkalmazunk, fizikai ráhatás nélkül. A kutyusokat nem kínozzuk például fojtó vagy szöges nyakörvvel, sőt pórázra sincs szükség.

A ma ismert leghatékonyabb tanítási eszköz; a klikker segítségével anélkül tanítjuk a kutyákat, hogy hozzájuk érnénk. A hagyományos kiképzéssel ellentétben a klikkerrel öröm a tanulás a kutyusnak, és öröm a tanítás nekünk, gazdiknak.

Természetesen kutyánk nevelése nem merül ki az engedelmességi feladatok megtanításában. Előbb-utóbb minden gazdi szembesül kutyája kisebb-nagyobb viselkedési problémájával. Sokféleképp jelentkezhet ez a mindennapokban:a kutya talán a lakást, a kertet rombolja, vagy a hívást hagyja figyelmen kívül, de az is lehet, hogy agresszív, esetleg éppen túl félénk, és sorolhatnánk.

Furcsán nézne ki, ha az Alfa Kutyaiskolát gazdaiskolának neveznénk, pedig tulajdonképpen erről van szó. Be kell látnunk; ahhoz, hogy kutyánk viselkedése megváltozzon, először nekünk, gazdáknak kell változnunk. Hogy megértsük, kedvencünk mit miért csinál, meg kell tanulnunk a kutyák nyelvén. A megfelelő kommunikáció kialakításával és a kutyák ösztöneit „kezelő” technikák segítségével nemcsak a problémákat tudjuk megszüntetni, hanem egy olyan kapcsolatot tudunk kialakítani kedvencünkkel, ami minden gazdi álma. Megfelelő tudatossággal és következetességgel erre minden gazdi képes.

Iskolánkban amellett, hogy a legkorszerűbb képzési és nevelési módszerekkel ismertetjük meg a gazdikat, folyamatosan kutatunk és újítunk. Hisszük, hogy a fejlődésnek, a tanulásnak soha nincs vége.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Rákosmenti Mezei Őrszolgálat

Rákosmenti Mezei Őrszolgálat

Szerelvénybolt Dunakeszi

Szerelvénybolt Dunakeszi

Ebedli Szalon - Kutyakozmetika és Kisállat Szépségközpont

Ebedli Szalon - Kutyakozmetika és Kisállat Szépségközpont

Perkovátz-Ház

Perkovátz-Ház