Hello Event BTL Ügynökség

XI. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cím: 1117 Budapest, Szerémi út 7/a.
Telefon: +3613651788
E-mail: [email protected]
Facebook

 

https://helloevent.hu  
 

Hello Event - Hello BTL!

kutyabarat kutyabarát munkahely

A Hello Event 18 éves múltra visszatekintő BTL ügynökség, ahol céges rendezvényeket szervezünk, digitális megoldásokat keresünk, válaszokat kínálunk az ügyfeleinknél felmerülő kihívásokra (pl.: employer branding, social felületek). Keressük az újabbnál-újabb lehetőségeket, ötleteket.

A Hello Event 2000-es megalakulása óta töretlen növekedés jellemzi, nem csak árbevételben, hanem dolgozói létszámának és külsős integrált csapatának növekedésével. Büszkék vagyunk, hogy a partnereink jó része több mint 5 éve dolgozik velünk, de nem ritka, akik már több mint 10 éve.

kutyabarat kutyabarát munkahely

Amire számíthattok, ha velünk dolgoztok: emberi arc, megvalósítható kreatívok, elmélyülés a cégetek employer branding- és márkastratégiájában, profi rendezvényszervezői munka a tervezéstől a lebonyolításig, éves stratégia kidolgozása, digitális megoldások nyújtása (image video, animációk, grafikai munkák), social felületek kezelése.

kutyabarat kutyabarát munkahely

Nemcsak ügyfeleink elégedettsége fontos, hanem az is, hogy kollégáink is jól érezzék magukat, így nem volt kérdés az sem, hogy az iroda átalakítása után minden munkavállaló részére elérhető legyen az a lehetőség, hogy kiskedvencét behozhassa, és ezzel nem csak a gazdinak okozva örömöt!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bonne Chance Hotel

Bonne Chance Hotel

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Várfok Galéria

Várfok Galéria

Tulipán Kemping

Tulipán Kemping