Geometry Global

VI. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 44.
Telefon: +3612146750
E-mail[email protected]
Facebook

https://www.geometry.com  
 

Kutyának lenni nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolnánk. Van azonban egy kiváló hely, ahol mindez könnyebb lehet! Ez a Geometry Global irodája!

Bárhová megyek, mindig ugyanaz a nóta. Viselkedj! Na, kössz szépen!

Minden egyes alkalommal le kell ülnöm, amikor szembejön egy ismerős. Most gondoljatok már bele! Szerintetek ez normális? Bármit mondok, egyből lepisszegnek! Ráadásul azt gondolják, hogy nem veszem észre, ha csak úgy tessék-lássék módon dobálják a labdát. Hahó! Nézz a szemembe, itt vagyok!

kutyabarat kutyabarát

Amikor elegem van ebből az egészből, bejövök a Geometry Grouphoz. Furán fog hangozni, de jobb itt, mint a Margitszigeten. Elmondom, hogy miért. Észrevesznek, amint belépek egy szobába. Örülnek nekem és beavatnak minden aktuális projektbe. Persze csak az izgis meetingeken maradok sokáig. Vagy ha vakargatnak. Sokszor találkozom itt hasonszőrű társakkal, pedig ez hivatalosan a simabőrűek helye. Soha nem zsibbadok el. Van ugyanis kanapé, direkt nekem készített párna és megannyi ember, aki ölbe vesz!

kutyabarat kutyabarát

Furák ezek az emberek. És egyáltalán nincsenek tudatában annak, hogy én innen lentről mennyi apró részletet, információt szagolok ki egy tizedmásodperc alatt. Aki most halad el mellettem, épp most rendelt menhelyi kutyáknak ételt a netpincéren! Balról hallok valakit, aki épp sétára indul. Engem is elhív magával.

Megyek is! Sziasztok!

kutyabarat kutyabarát  munkahely

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Antique Café

Antique Café

Bor és Bringa

Bor és Bringa

Kutyavarázs kutyapanzió

Kutyavarázs kutyapanzió

Hotel Honti Visegrád

Hotel Honti Visegrád