Faster Promotion

I. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1012 Budapest, Márvány utca 17.
Telefon: +36202601449
E-mail: [email protected]
Facebook

https://www.fasterpromotion.com/  
 

Négylábú barátaink Lilu, Teo és Vackor nemcsak a magánéletben társak, hanem az irodában is tökéletes kollegák.

Nem szólnak vissza, mindig jó kedvük van, nem foglalnak állást a klíma vagy nem klíma kérdéskörben, és jóízűen lehet velük enni, sosem diétáznak. A marketing kampányok tervezésében is elengedhetetlen szerepük van, legyen szó akár social, PR, média vagy sportmarketing projektekről vagy...azok hátráltatásáról, egy-egy játékra hívással, amikor már nagyon unatkoznak.

kutyabarat kutyabarát munkahely

Ha néhány szóban szeretnénk kifejezni jelenlétüket az irodában, akkor minden bizonnyal a nyugodt étkezésektől mentes ebédek jutnak először eszünkbe. Bárki, aki nekiáll ebédelni, fel kell készülnie, hogy csak kiváló reakcióképességekkel fogyaszthatja el azt, hiszen kedvenceink árgus szemekkel lesnek rájuk, és várják, hogy lankadjon a figyelmük és máris üres tányérokat találnak maguk előtt. Vagy esetleg ölbe hajtott fejjel nyálazzák össze a ruháinkat, mely kreativitásunkhoz nagyban hozzájárul – a másnapi öltözködés terén.

De egy biztos, környezettudatosabbak lettünk, hiszen nekik köszönhetően maradék nálunk nem keletkezik, viszont ezzel szemben bőven van jókedv, kiegyensúlyozottság és nyugalom az irodában.

kutyabarat kutyabarát

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kadarcsi Csárda Múzeum

Kadarcsi Csárda Múzeum

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Lelenc Kutyamentő Egyesület

KoffeinKút Kávézó

KoffeinKút Kávézó

Hard Pop Café

Hard Pop Café