ENSI Kft.

IX. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 12.
Telefon: +36209477017
E-mail[email protected]
Facebook

http://www.ensi.hu/  
 

Az Ensi Kft. egy 24 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonú, ipari technológiai és épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás. 

A cégünk küldetése: „Hosszú távon értéket teremteni szolgáltatásaink, üzleti és emberi kapcsolataink által.” Szervezeti filozófiánk stabil és elismerő munkahelyi hátteret nyújtani, hogy kollégáink szakmailag és a magánéletben is minél teljesebb életet élhessenek. Az magától értetődő, hogy négylábú barátaink szívesen látott – nem vendégek – kollégák, hiszen kiemelten fontos feladatuk van: ők a hangulatfelelősek. Az építőipar sokszor igencsak stresszes pillanataiban, bizony jó egy kis szőrmókot dögönyözni. Jutalomfalatért cserébe pedig végtelen számú trükk bemutatásával dobják fel a hangulatot az irodában.

kutyabarat kutyabarát munkahely

De a kutyabarát jelző nálunk többet jelent annál, mint hogy kollégák és partnerek behozhatják az irodába négylábú barátjukat, munkatársaink 3 alkalommal is nagyobb mennyiségű adománnyal támogatták állatmenhelyek munkáját és a folyamatos kupakgyűjtés állatvédő alapítványoknak, már mindennapi rutinunk része.

kutyabarat kutyabarát munkahely kutya

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pap-kert kutyafuttató

Pap-kert kutyafuttató

California Coffee Company - Kálvin tér

California Coffee Company - Kálvin tér

Fahéj Kávézó

Fahéj Kávézó

Panino Café & Bakery

Panino Café & Bakery