Café Communications

III. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Seregély utca 3-5.
Telefon: +3618803000
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.cafecommunications.hu/  
 

Minden reklámügynökség hordoz titkokat, és itt az idő, hogy a Cafééról lerántsuk a leplet: EGY CSOMÓ REKLÁMKUTYÁT ALKALMAZUNK! 

kutyabarat kutyabarát kutya munakhely

Mentségünkre legyen mondva, hogy együttműködésünk kölcsönös beleegyezésen alapul. Kollégáink nagy része egyébként menhelyről érkezett (9 kutyából 6), ahol tapasztalatunk szerint rendkívüli az aránya a jó munkaerőnek. Inspiráló társaságuk és szertelen kedvességük miatt állítjuk, hogy egyenértékű társaink nemcsak a magánéletben, de a munkában egyaránt. 

kutyabarat kutyabarát kutya munkahely

Amikor versenytársaink a fejüket vakarva sikerünket kutatják, sosem jutna eszükbe, hogy egy-egy brief megírása, kreatív koncepció kiválasztása vagy a megvalósítás folyamatában mennyi stresszes sétáltatás, határidőre leadandó csont és féktelen simogatás van. Nos, igen, nekünk sem könnyű. Hát még nekik, csak nézzenek rájuk!

kutyabarat kutyabarát kutya munkahely

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Golden Rose Café & Shop

Golden Rose Café & Shop

StreetPub

StreetPub