Artificial Group

V. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 9.
Telefon: +36704315700
E-mail: [email protected]
Facebook

https://www.artificialgroup.com/  
 

2018-ban a legtöbbet elhangzott mondatok az Artificial Group irodájában:
- Öö. Itt egy új kutya. Ismerjük? 
- Neeee, a táskámra neee!
- Kutya meeting a tárgyalóban. Most!

kutyabarat kutyabarát

8 kutya. 300 égbe kiáltott „Nem szabad!”. Két lepisilt táska és több száz órányi stresszoldó simi. Dinamika, Eki, Panka, Greco, Gofri, Gumi, Borisz és Lafayette itt vannak, bújnak, rágnak, sunyulnak, kunyerálnak és inspirálnak. Minket arra, hogy a Telenorral és a Fogadjörökbe Alapítvánnyal közösen megcsináljuk az Álláskereső kutyusok kampányt, amelynek keretében 21 menhelyi kutyának segítettünk gazdit találni.

kutyabarat kutyabarát kutya

Kihoztuk őket a menhelyről, előcsalogattuk belőlük a fess ebet és megszerveztük az álláskereső kampányukat. Szóval az artifisölben 2018 valóban a kutyák éve volt: velük keltünk, feküdtünk, forgattunk, fotóztunk, tárgyaltunk és aggódtunk, nekik drukkoltunk és tökre megérte. Szeretünk velük dolgozni, na, minden feedback azonnali és többnyire nyálas.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vackoló Állatvédő Egyesület

Vackoló Állatvédő Egyesület

Café Panini

Café Panini

ENSI Kft.

ENSI Kft.

Somfa utca - Balkán utca sarok kutyafuttató

Somfa utca - Balkán utca sarok kutyafuttató