Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége

XIX. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1194 Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 42.
Telefon: +36 70 457 2766 
E-mail: [email protected]

https://www.kennelclub.hu/  

Nyitvatartás

HÉTFŐ 8:00 - 18:00

KEDD zárva

SZERDA 8:00 - 18:00

CSÜTÖRTÖK zárva

PÉNTEK 8:00 - 14:00

 

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szövetsége igazi kutyabarát munkahely, mert az itt dolgozók nem csak a kutyákért és gazdáikért dolgoznak, de a  négylábú kedvenceikkel (társaikkal) együtt lehetnek egész nap.

Szövetségünk az FCI tagjaként a fajtatiszta ebek törzskönyvezését végzi, szervezi az FCI szabályai szerint megrendezendő kutya kiállításokat valamint munkavizsgákat, versenyeket számos szakágban.

Ügyfeleink az ügyfélszolgálati helyiségbe és a Szövetség minden irodájába behozhatják magukkal kedvenceiket, nem kell őket otthon vagy az autóban hagyni az ügyintézés idejére sem.

Munkatársaink természetesen kutyáikkal járhatnak dolgozni, mely lehetőséget ki is használnak és így munkahelyükön nyugodtabban tudják végezni feladataikat. Több tudományos kutatás megerősítette, hogy a kutyák jelenléte a munkahelyen csökkenti a stresszt, melyet magunk is megtudunk erősíteni.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

PincsiFrizur Kutyakozmetika

PincsiFrizur Kutyakozmetika

Kuglóf Bisztró

Kuglóf Bisztró

Anjuna Ice Pops - Pest

Anjuna Ice Pops - Pest

Alfa kutyaiskola Győr

Alfa kutyaiskola Győr