UX Studio

VII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 33.
Telefon: +3620 367 4288
E-mail: [email protected]
Facebook

http://uxstudioteam.com  
 

"A design nem csak a kinézetről szól. A design arról szól, hogyan működik a termék."

Mi, a 25-fős UX studioban, segítünk olyan szerethető digitális termékeket létrehozni, amiket a felhasználók élvezettel használnak. Egész jól megy, még könyvet is írtunk róla: https://uxstudioteam.com/ux-konyv/ :) 

A koncepciótól a stratégia alkotáson át a végleges designig mindenben segítünk ügyfeleinknek. Mindezt innovatívan, fiatalosan, szerethetően.

És még kutyabarátok is vagyunk! Nálunk mindig van, akivel labdázhatsz, aki morzsákat gyűjt a reggeliző asztal alatt és aki farokcsóválva közelít, ha egy kis lelki feltöltődésre van szükséged. Ez kinek jó? Persze-persze, a kutyáknak.. de valljuk be, nekünk méginkább. :) 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Palapa Mexikói Étterem

Palapa Mexikói Étterem

Hivatal Kávézó

Hivatal Kávézó

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő