Klikkmánia Kft.

VI. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1061 Budapest, Andrássy u. 36.
Telefon: +36 (20) 774 3790
E-mail: [email protected]
Facebook

https://www.klikkmania.hu/  
 

A Klikkmánia Magyarország első Google Partneri minősítéssel rendelkező ügynöksége. Elsősorban az internetet aktívan használó vállalatok számára kínálunk költséghatékony, teljesítményorientált megoldásokat és tanácsadást.

Fő tevékenységünk a nagy költségvetésű, komplex keresőmarketing és egyéb performance marketing kampányok tervezése és folyamatos menedzsmentje, erős mobil fókusszal.

2007-es alapításunk óta folyamatosan törekszünk az állandó megújulásra és az új ismeretanyagok feldolgozására, mely elengedhetetlen az online világban. Az elmúlt évek során Magyarországlegismertebb e-kereskedelmi cégeinek, kis és nagyvállalatainak nyújtottunk már tanácsadást a keresőmarketing, keresőoptimalizálás, performance marketing, mobil hirdetés és weboldalfejlesztés területén.

Annak ellenére, hogy korábban is kezeltünk már külföldi kampányokat, 2013-ban láttuk elérkezettnek az időt, hogy a legkomolyabb keresőmarketing és performance marketing piacon, Angliában is megmérettessük magunkat. Ennek eredményeképp megnyitottuk irodánkat London központjában, ahonnan a nemzetközi ügyfelakvirálásokat intézzük, de operatív központunk továbbra is Budapest szívében maradt.

2016-ban újabb mérföldkőhöz érkeztünk, melynek eredményeképp felvásároltuk a BugTV digitális ügynökséget. A BugTV, YouTube csatornák menedzselésével és YouTube marketing szolgáltatásokat kínálva, önálló üzletágként folytatja tovább működését a Klikkmánia cégcsoporton belül, bővebben amrbugtv.com weboldalon.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kővágóörsi kőtenger

Kővágóörsi kőtenger

DiVino Székesfehérvár

DiVino Székesfehérvár

Stone Concept Kft.

Stone Concept Kft.

Lőrinc Piac

Lőrinc Piac