Kóstolom Kft.

VIII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.
Telefon: +3630 214 0323
E-mail: [email protected]
Facebook

http://kostolom-info.hu/  
 

2016 nyarán indítottuk útjára a Futurion segítségével Kóstolom oldalunkat, amelyen egyedülálló módon az egész országot átívelően és azon is túlmutatva mutatjuk be a borpiaci szféra legjelentősebb régi és új szereplőit.

Adatbázisunkban nemcsak pincészetekre, hanem vendéglátóhelyekre, szállásokra is rá tudsz keresni: több, mint 800 partnerünkről tudhatsz meg releváns információkat. Borászatokra kattintva találhatsz borlapokat, véleményeddel tudod segíteni a többieket.

A Kóstolom azonban nem csupán egy adatbázis, hírfolyamunkat folyamatosan szerkesztjük, követjük az aktualitásokat és azokról beszámolókat, interjúkat, kritikákat fogalmazunk meg: tesszük mindezt szakmai szemmel.

2017-ben tovább bővültünk és immár online marketing és PR feladatokkal is támogatjuk a magyar borturizmust.

Íme, Bori kutya, a Kóstolom Kft. négylábú munkatársa :)

Tavaly áprilisban, nyolchetes koromban csatlakoztam a Kóstolom csapatához. Kiskoromtól kezdve visznek az irodába (nagyon más választásom nem is volt) és azóta is szerves része vagyok a csapatnak. Bár a reggeli autókázás a dugóban néha megviseli a gyomrom, imádok bejárni dolgozni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

California Coffee Company - Kálvin tér

California Coffee Company - Kálvin tér

Kálvária téri kutyafuttató

Kálvária téri kutyafuttató

Kóstolom Kft.

Kóstolom Kft.

Berda József utca kutyafuttató

Berda József utca kutyafuttató