Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Iroda

IX. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cím:1092 Budapest, Ráday u. 34. I/8.
Telefon: + 36-1-476-02-70
Fax: + 36-1-476-02-71
E-mail: [email protected]

http://www.notar.hu/dr-toth-adam-kozjegyzo  
 

Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Irodája 1998. óta működik Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban a Ráday u. 34. szám alatt. Irodánkban jelenleg 10 személy dolgozik, köztük közjegyzőhelyettesek és jogi asszisztensek is. 

2016 májusában irodánk „Kutyabarát Hely” lett. Az itt dolgozó személyek elkötelezettek az állatvédelem mellett, továbbá az egyik asszisztens, Molnár Emese, tagja a Tetovált Állatmentő Egyesületnek is. Irodánk maximálisan támogatja a háziállatok munkahelyen való jelenlétét, valamint azt, hogy a gazdik akár a hivatalos helyekre is magukkal vihessék kedvenceiket, ami - valljuk be –Magyarországon sajnos nem megszokott dolog.

Irodánk biztosít friss vizet, és némi jutalom falatot a négylábú kedvenceknek, illetve gyűjtést is szervez mentett állatok állatorvosi költségeinek fedezése érdekében.

Irodai kutyánk, Mimike mentett kutya, gyakran látogatja az irodát és ezt ügyfeleink is szívesen veszik, egy labdázásra mindig kaphatóak.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Villa Teleki vendégház

Villa Teleki vendégház

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Fogadó a magyar királyokhoz

Fogadó a magyar királyokhoz

Csepel-Szigeti Kutyasuli

Csepel-Szigeti Kutyasuli