Holland Pázsit Kft.

XIII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1138 Budapest, Bodor utca 1., B épület. fsz 1.
Telefon: +36 (30) 502 9348
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.hollandpazsit.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő 9:00-17:30
Kedd 9:00-17:30
Szerda 9:00-17:30
Csütörtök 9:00-17:30
Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap: zárva

 

Ne fossza meg magát a smaragdzöld gyep élvezetétől, csak mert nincs ideje vagy lehetősége kertgondozásra! A Holland Pázsit egy különleges gyepszőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik.

A Holland Pázsit Kft. nem csak kutyatartóknak ajánl egy kitűnő megoldást, hanem ők maguk is kutyabarátok, illetve munkahelyük is kutyabarát!

A selymesen puha pázsit minden kerttulajdonos álma. ezt létrehozni a mi éghajlatunkon – még maximális gondozás mellett is – nagyon nehéz. A Holland Pázsittal azonban a kertben és a teraszon is megvalósíthatjuk az egész évben zöldellő, szabályosan nyírt, selymesen puha pázsittakarót.

A Holland Pázsit különlegessége, hogy az élő pázsit minden előnyös tulajdonságával rendelkezik. Megszólalásig az igazi, élő fűre hasonlító, sőt tapintásra is megtévesztő anyag, lég- és vízáteresztő, így nem kell attól tartanunk, hogy alatta a föld dohosodna, pusztulna. A talaj megőrzi egészséges mikroflóráját. A pázsittakaró egy kiadósabb eső vagy hóolvadás után 15 perccel már száraz, nincs felázás, sár. Telepítése gyors és egyszerű.

Fontos tulajdonsága a Holland Pázsitnak, hogy hetekig tartó szárazságban, hőségben sem ég ki, locsolni nem szükséges, ahogy a gyomtalanítást, illetve a rendszeres nyírást is elfelejthetjük. Allergiásoknak jó hír, hogy erre a pázsitra bátran fekhetnek, nem okoz kellemetlen tüneteket. A Holland Pázsitot telepíthetjük a kertünkbe, akár az egész területre, vagy kialakíthatunk kisebb-nagyobb szigeteket is a segítségével. 

Ez a pázsitburkolat különösen ajánlott kutyatulajdonosoknak, akiknek a kertjében a házőrző már többször letarolta a füvet. Most végre megtapasztalhatják, hogy a kutya és a pázsit nem zárják ki egymást, hiszen kapható olyan szálszerkezetű fű is, mely kimondottan a házi kedvenceket tartók kertjébe való. Ugyancsak ajánlott ez a különleges pázsit teraszokra, télikertekbe, tetőkertbe vagy óvodák udvarára, szállodák teraszára, sportpályákra. Manapság egyre divatosabb belső dekorációként, falra ragasztva is. A Holland Pázsittal nyugodtan szárnyalhat a fantáziánk. A kertben seprűvel, slaggal, lombszívóval tisztán tarthatjuk, a teraszon elég kiporszívózni a pázsitot. Tökéletesen UV- és lángálló, a legújabb, C-Shape típusok pedig beépített memóriával rendelkeznek, valamint 20 százalékkal kevésbé melegszenek fel az átlagos műfűnél. A 6 évre szóló garancia biztonságot jelent, ha az egyébként 10–15 éves élettartammal rendelkező Holland Pázsit mellett döntünk. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Országbíró sétány - Szegedi úti kutyafuttató

Országbíró sétány - Szegedi úti kutyafuttató

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

Dunakeszi Állatkórház

Dunakeszi Állatkórház