Novochem Kft.

VIII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1089 Budapest, Orczy út 6.
Telefon: +36 1 4644904

 

http://novochem.hu  
 

A Novochem Kft. vegyi anyagok forgalmazásával foglalkozik. Központi irodánk Budapesten van, de rendelkezünk 5 vidéki telephellyel is. Százhalombattai raktárunk őrzővédő szolgálatának egyik oszlopos tagja Morcos és elődje Kajla (†) kutya, aki a nap 24 órájában látja/látta el a szolgálatot.

A többi kiskutyus, Kincső (†), Jázmin, Mimi és Buksi a központi székházban, a vidéki illetve az otthoni munkavégzés során támogatja gazdáit, valamint az összes kollégát, kedvességükkel javítva a hangulatot, valamint biztosítva az egészségmegőrzést a kutyasétáltatás  által. Elmondhatjuk, hogy nálunk a cég összes dolgozója és vezetője kutyabarát, sőt partnereink is, akik a folyosón, az irodákban, sőt néha még a tárgyalóban is szeretettel fogadják négylábú „kollégáinkat”.

A Novochem Kft is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Művelődési szint (Müszi)

Művelődési szint (Müszi)

Konyha

Konyha

Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Iroda

Dr. Tóth Ádám Közjegyzői Iroda

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola