Művelődési szint (Müszi)

VIII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)
E-mail: [email protected]
Facebook: http://www.facebook.com/muvelodesiszint

http://muszi.org  

Nyitvatartás

Hétköznapokon 10.00-21.00, Hétvégén 14.00-20.00, Ha nincs nyitva a kapu, csöngess!

 

A MÜSZI egy komplex kulturális és civil közösségi tér, mely egyidejűleg ad helyet közösségi tevékenységeknek, nyilvános művészeti és társadalmi eseményeknek, valamint zárt ajtók mögött folyó műhelymunkáknak.

Budapest szívében új kulturális bázis van kialakulóban. Az értékmentő kreatív közösség független szerveződésével hiánypótló művészeti és társadalmi központot kialakítása zajlik. Az új találkozási pont egy mintaprogrammá szeretne válni, egy olyan összművészeti inkubátorrá, ahol közös erővel, új finanszírozási modellel szeretnék biztosítani az alkotói függetlenséget és szabadságot.

„A Müszinél (Művelődési Szint) bár előre megkérdeztem mehetek-e a kutyámmal, szinte nem is volt kétség bennem a válasszal kapcsolatban. Igazából itt egy civil alkotó központról beszélünk, a Corvin áruház egyik emeletén. Igazán családias hangulattal és abszolút haladó szellemiséggel. Teljesen természetes volt, hogy kutyával mentem be, abszolút semmi "szenzáció értéke" nem volt. Mikor kicsit jobban körbenéztem, akkor láttam (mert a hely egészen nagy) hogy még másik 3 kutyus is emeli az est fényét. Nagyon otthonos hely. :)” (Juhász Vera ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Fogas Ház - Instant

Fogas Ház - Instant

Gyermek téri kutyafuttató

Gyermek téri kutyafuttató