Liget Utazási Iroda

VII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1071 Budapest Damjanich utca 11-15.
Telefon: +36 1 413-64-94
E-mail: [email protected]
 

http://ligetutazas.hu  

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig, 10:00 - 18:00 óráig

 

Irodánk célja, hogy Önök elégedetten, kipihenten és új élményekkel gazdagodva térjenek haza nyaralásukból. Ezért kínálatunkban a legmegbízhatóbb utazásszervezők ajánlatai szerepelnek. Honlapunkon keresztül a haza kínálatot megtalálja és néhány gomb nyomással jelentkezhet is utazásainkra.

Ha kínálatunkban nem találna megfelelő ajánlatot, keressen minket bátran, mert személyre szóló programok elkészítésében is szívesen állunk utasaink rendelkezésére, hogy saját igényeik szerint utazhassanak a világ minden tájára akár repülővel, busszal , vagy személygépkocsival.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését és hamarosan utasaink közt üdvözölhetjük, keressen fel minket irodánkban, illetve fenti elérhetőségek bármelyikén.

Nálunk a kutyusok is velünk vannak a munkaidőben, segítenek a munkában! :)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mèszkö Park - Kutya Agility park

Mèszkö Park - Kutya Agility park

Zacc kávé és bistro

Zacc kávé és bistro

Mentőöv Állatvédő Egyesület

Mentőöv Állatvédő Egyesület

DogInBed prémium minőségű kutyafekhelyek

DogInBed prémium minőségű kutyafekhelyek