Veresi Kutyás Központ - Kutyauszoda

Pest megye - Veresegyház  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cim: 2112 Veresegyház, Kurucz u. 15.
Telefon: 0620 5019 661; 0620 5023 445
E-mail: [email protected], [email protected]

http://kutyauszi.hu/kutyauszoda.html  
 

Minden kutya szeret úszni, lehet hogy ezt még nem tudja de mi majd megmutatjuk milyen fantasztikus élmény. Éppen ezért megnyitottuk Magyarországon az első, fedett, fűtött, termálvizes uszodát kutyák számára. 3,5x2,5m-es medencébe várjuk négylábú barátainkat télen-nyáron. Úszás után megszáritva, kikefélve adjuk őt vissza gazdájának.

Az úszás csak úgy, mint a kétlábúak körében, a kutyáknál is remek kondicionálás, alkalmas a felesleges kilók leadására és nagyon hatékony formája a rehabilitációnak.

  


A medence veresegyházi termélvizzel van feltöltve, rengeteg hasznos ásványi anyaggal, ami nem csak az izületeknek, egészségnek hasznos, de a szőrnek, bőrnek is kiváló. Hőfoka 25-29 fok között ingadozik. Nem vegyszerezzük a vizet, hogy az arra érzékenyek is nyugodtan járhassanak hozzánk.

Az úszást csak úgy mint az embergyerekeknek, már egészen kölyök kortól ajánljuk, ezzel megelőzhetőek bizonyos mozgásszervi betegségek, viselkedésproblémák és biztositott a kiváló kondició.

Létrehoztuk a kutyauszis Kölyök Klubot!

Csináljuk együtt! És egy kiegyensúlyozott, egészséges, okos taggal bővül a család. A kezdetektől fogva segítünk a lemozgatásban, kiképzésben, táplálkozásban. Nálunk a kölykök minden kedvezőbb áron kapnak, gyertek és legyetek klubtagok ti is!

A klubtagság feltétele minimum egy 10 alkalmas bérlet vásárlása, kedvezményes áron (listaár -15%).

Milyen előnyökkel jár a klubtagság:
 

  • Kedvezményes bérletek, dijak az uszodában (-15%)
  • Kedvezmények a Gazdbolt.hu webáruházunk kinálatából (-10%)
  • Kutyaovis foglalkozások kedvezményes áron (-15%)
  • Kölyök kutyus (3-6hónapos korig, oltási könyvvel) kozmetikázáshoz szoktatása: ingyenes (10-15 perces foglalkozás jutalomfalattal: fésülgetés, egészségügyi nyírás)
  • Nevelési, táplálási és egyéb tanácsadás

  
 

(Tóthné Tolvaj Judit ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pozsonyi Kisvendéglő

Pozsonyi Kisvendéglő

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Mokos Pincészet

Mokos Pincészet

Telep Galéria Kávézó

Telep Galéria Kávézó