My Corporation - The Smart Office

I. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 32.
Telefon: +36 1 213-42-80
Fax: +36 1 213-42-89
E-mail: [email protected]

http://mycorporation.hu  
 

Kutyabarát munkahely!

A MyCorporation egy klasszikus értelemben vett coworking(azaz közösségi) iroda, egy szakmai és személyes inkubátor, egy irodai infrastruktúrával és szabad szellemiséggel rendelkező befogadótér – és ennél sokkal több.

A coworking alapelvei mentén, azt egy csipetnyit kiegészítve, egy olyan szakmai és szellemi központot szeretnénk létrehozni ahol a hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások biztosításán túl- egyfajta networking hub szerepét betöltve – nemcsak a napi munkához, de a személyes és szakmai fejlődéshez is értékteremtő módon hozzájárulunk.

Hiszünk abban, hogy a MyCorporation ernyője alatt fejlesztők, startupok, kreatív szakemberek, online és offline közösségi aggregátorok, üzletemberek, fiatal anyák és kutyabarátok egyaránt megférnek és együtt hasznos és gyümölcsöző dolgokat tudnak alkotni.

MI VÁR A SMART OFFICE-BAN?

Barátságos hangulat, közösségépítő szemléletmód
Csendes, belső kertre néző irodák, tárgyalók, közösségi tér, felszerelt konyha
Korlátlan kávé, tea, ásványvíz, üdítő fogyasztás
Szabad bejárás a pizza- és ételfutár részére
Parkolási lehetőség a ház mélygarázsában, ha vendégeid vagy jó magad autóval jársz
100 Mbps internet és WiFi
Akár heti 4 óra ingyenes tárgyalóhasználat
Közel 70nm írható falfelület
Infrastruktúra használata (wifi, nyomtató, scanner, fénymásoló, fax, akár saját telefonvonal)
Székhelyszolgáltatás
Igény szerint hétvégi nyitva tartás, vagy – ha már kialakult a kölcsönös bizalom- saját kulcs a MyCorporation irodához
Coworking Visa- világszerte közel 100 coworking iroda ahová Smart Office tagként akár 3 napra is beülhetsz, ingyen és bérmentve
Helyiségbérlet rendezvényekhez, sajtótájékoztatókhoz
Könyvelés, fordítás
Marketing és üzletfejlesztési tanácsadás
Állat- és biciklistabarát iroda
Akadálymentes iroda

  


Küldetésünknek tekintjük, hogy az iroda és munkatér megosztásban már jártas úttörők mellett, ezt a rendkívül költséghatékony, sokszínű és remek lehetőségeket rejtő munkaformát megismertessük azokkal is, akiknek előnyére válhat, hozzásegítheti őket a növekedéshez vagy éppen tehermentesítheti őket, de még nem részesedtek a coworking élményében.

Az első MyCorporation irodát Buda szívében, a nagypolgári lakásokkal, a város legszebb parkjaival és egy bájos kistemplommal szomszédos Krisztina körút 32. szám alatt, egy anno konvencionális, nagyvállalati irodaként működő irodaház alsó szintjén nyitottuk meg.

A területi adottságokat a lehető legjobban kihasználva, a modern minimalista designon túlmutató, esetenként a meleg, nagypolgári miliővel kacérkodó hangulatban alakítottuk ki azt a teret, mely 7 privát irodának, 2 tárgyaló teremnek és egy 250 négyzetméteres, igazi coworking térnek ad otthont – ezek az eklektikus ám mégis megfontolt egységek együttesen alkotják a MyCorporation | The Smart Office első irodáját.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Víg Kalmár Vendéglő

Víg Kalmár Vendéglő

Alfa kutyaiskola Győr

Alfa kutyaiskola Győr

Hotel Fagus****

Hotel Fagus****

Orom utca - Hegyalja út kutyafuttató

Orom utca - Hegyalja út kutyafuttató