Keresés régió szerint

Keresés település szerint

Iharosi-erdő sziklái
Kirándulóhelyek

Iharosi-erdő sziklái

Biatorbágy
 

Budapesttől egy karnyújtásnyira, a Zsámbéki-medencében fekszik Biatorbágy. Kevesen tudják, hogy ide nemcsak a város fő látnivalója, az újjáépített vasúti Viadukt miatt érdemes ellátogatni (azért ezt se hagyjuk ki, ha már itt járunk), hanem csodálatos kirándulóhelyeket is rejteget a kutyával ide látogatók számára ez a vidék. 

Burok-völgy, Bakony
Kirándulóhelyek

Burok-völgy, Bakony

Bakonykút
 
Öreg Tölgy Erdei Tanösvény
Kirándulóhelyek

Öreg Tölgy Erdei Tanösvény

Budajenő - Telki
 
Apátkúti-völgy
Kirándulóhelyek

Apátkúti-völgy

Visegrád - Pilisszentlászló

A Visegrád és Pilisszentlászló között található Apátkúti-völgyet, illetve az ennek folytatásaként húzódó Szent László-völgyet mindkét település felől megközelíthetjük

  Tovább
Pákozdi ingókövek
Kirándulóhelyek

Pákozdi ingókövek

Pákozd-Sukoró

Pákozdon, a Rákóczi utca végén található a Bella-tó (a főútról tábla is jelzi az irányt), mely az itt csörgedező Bella-patak felduzzasztásával jött létre. Régen strandfürdőként funkcionált, mára ebből már sajnos csak a vízbe vezető rozsdás létrák maradtak. Innen indult a kb. 6 km hosszú körtúránk, a kis tavacska így rögtön a túra csúcspontját is jelentette – legalábbis ha kutyaszemmel nézzük.

  Tovább
Cuha-völgy
Kirándulóhelyek

Cuha-völgy

Vinye - Porva-Csesznek

A Cuha patak egy varázslatos völgyet vájva a mészkő és dolomitsziklákba, hosszasan kanyarogva csörgedezik a Bakony öreg fái alatt. A hasadékvölgy egyik legszebb és legnépszerűbb szakaszát Vinye és Porva-Csesznek között találjuk. 

  Tovább
Gyadai tanösvény
Kirándulóhelyek

Gyadai tanösvény

Szendehely - Katalinpuszta

Budapesttől mindössze 40 kilométert autózva egy olyan világba csöppenhetünk, mely különlegességével bármelyik országban a gyerekkel, kutyával kirándulók népszerűségi listájának élmezőnyében szerepelne. Vácot éppen csak elhagyva, a Börzsöny és a Cserhát találkozásánál fekszik a Naszály-hegy. 

  Tovább
Dunasziget - Szigetköz
Kirándulóhelyek

Dunasziget - Szigetköz

Győr - Mosonmagyaróvár

A Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete, a Nagy-Duna és a Mosoni- Duna által határolt terület. Páratlan tájakon gyönyörködhetünk az egyedülálló természeti adottságokban, a számos különösen ritka növény-, és állatfajban. Földrajzilag Győr, Mosonmagyaróvár és több kistelepülés is ide tartozik, melyek közül nekünk a névadó, a 3 részből álló Dunasziget (Cikolasziget, Sérfenyősziget, Doborgazsziget) a legkedvesebb.

  Tovább
Károly-kilátó
Kirándulóhelyek

Károly-kilátó

Sopron

A Károly-kilátó a Soproni-hegység legnépszerűbb kirándulóhelye.

  Tovább
Szurdok-völgy
Kirándulóhelyek

Szurdok-völgy

Pilisszentkereszt

Pilisszentkereszt és Csobánka között, a Dobogókőre vezető műúttól DNY-ra, mintegy 200 m-re, azzal csaknem párhuzamosan található a Dera-patak szurdokvölgy, amely mind földtani, mind geomorfológiai szempontból jelentős természeti értéket képvisel.

  Tovább

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. Oldalunk részére a médiafigyelést az Expertis Kft. végzi.
 

 

Médiapartnerek