Fabrik

XIII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi u. 14.
E-mail: [email protected]
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 7:30 - 18:00

Szombat: 9:00 - 17:00

Vasárnap: zárva

 

A Fabrik egy multi-funkcionális hely, ahol a design, a specialty kávé és a tanulás (workshop) találkozik. Célunk, hogy egy olyan helyet építsünk, ami körül egy kreatív közösség jöhet létre, ahol az emberek inspirációt találhatnak, tanulhatnak valami újat workshopjainkon vagy együtt lóghatnak egy jó kávé mellett.

Folyamatosan megújuló, világos pörkölésű kávékínálattal várjuk a kávékedvelőket, mindenki megtalálhatja a számítását legyen szó espresso alapú tejes- vagy filter kávékról. Aki pedig mellőzné a koffeint, annak kiváló minőségű szálas teáinkat ajánljuk. Ha valaki egy gyors reggelire vagy ebédre térne be, annak szuper szendvicseket vagy kence menünket (házi készítésű szendvicskrémek piritóssal) kínáljuk, amiket hidegen préselt gyümölcsleveink egészítenek ki a legjobban, persze a kávé mellett.

Természetesen a kényeztető édességek sem hiányoznak a kínálatunkból, kuglófok, aprósütemények mellett mindig elérhető többféle torta is, amelyből „mentes” opciókat is tartunk.

kutyabarát kávézó

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alabárdos Étterem Delikát Sonka és Borbár

Alabárdos Étterem Delikát Sonka és Borbár

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Kis-Ház Vendégház Agárd

Kis-Ház Vendégház Agárd

Komédiás Étterem

Komédiás Étterem