Zoska Reggeliző Kávézó

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28.
Telefon: +36203752110
Facebook

http://zoska.hu  

Nyitvatartás

Hétfő-kedd: 7:00 - 19:00

Szerda: ZÁRVA

Csütörtök-szombat: 7:00 - 19:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

A Zoska egy kellemes kis kávézó a belvárosban, ahol egész nap reggelivel várjuk a vendégeinket és persze a kis kedvenceiket is.

Szerintünk a reggeli a nap legfontosabb étkezése és hogy ezt bizonyítsuk is, nálunk bármikor kérheted kedvenc rántottádat, még akkor is, ha későn keltél és mindenhol máshol véget ért a reggeli menük ideje. Huppanj bele egy kényelmes fotelbe, válassz egy könyvet a polcról és élvezd az ételek és a kávé ízét, illatát.

Nem számít, hogy édes vagy sós reggeliket kedvelsz, nagy vagy kis adagokat, hagyományos ízeket vagy a világkonyha remekeit, nálunk biztosan találsz kedvedre való napindítót.

kutyabarat kutyabarát kávézó

Ülj le egy nehéznek ígérkező nap előtt és szürcsöld el a kedvenc kávéd. Készülj fel a vizsgákra egy forró csoki mellett. Ha rohangálós napod van, vigyél valamit az útra. Munka után ülj be a barátaiddal egy pohár borra.

Bárhogy is, mi azon leszünk, hogy jól érezd magad és legyen egy hely a nyüzsgő világban, ahol megpihenhetsz, akár csak egy eszpresszó erejéig is.

kutyabarat kutyabarát kutya kávézó

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Zacc kávé és bistro

Zacc kávé és bistro

Mancs-Rancs

Mancs-Rancs

Nádasdűlői kutyafuttató

Nádasdűlői kutyafuttató

Hubert Parketta Kft.

Hubert Parketta Kft.