Bookline Móricz Könyvesbolt és Kávézó

XI. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.
Telefon: +3614813610
E-mail[email protected]
Facebook

https://bookline.hu/moriczbolt  
 

A budai oldal legpörgősebb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren nyitott meg 2018 márciusában a Bookline Egy könyv: Egy kávé üzlete. És még 2018-ban megkapták az Év kutyabarát helye kampány zsűri díját budapesti kávézó kategóriában.

kutyabarat kutyabarát kávézó

Az egyszerre könyvesboltként és kávézóként működő üzletünkben a családias hangulatról kedves eladók, ellenállhatatlan sütemények és nem utolsósorban a legaktuálisabb könyvek megnyugtató társasága gondoskodik. Üzletünk 2018 nyarától kutyabarát helyként is üzemel, és bár négylábú barátainknak könyvekkel nem tudunk szolgálni, mindent megteszünk azért, hogy ők is egy maradandó élménnyel gazdagodjanak nálunk.

kutyabarat kutyabarát kávézó

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Attaboy Streat Food Bistro

Attaboy Streat Food Bistro

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Kalicka Bistro

Kalicka Bistro