Cafe Frei Szombathely

Vas megye - Szombathely  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 24. (Uránia udvar)
Telefon: +3694310511
Facebook

https://www.cafefrei.com/  

Nyitvatartás

Hétfő - csütörtök: 8:00 - 22:00

Péntek: 8:00 - 23:00

Szombat: 9:00 - 23:00

Vasárnap: 9:00 - 22:00

 

Kávéházunk a CAFE FREI kávéház hálózat tagja. 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban, vidéki kávézó kategóriában a Kutyabarát.hu zsűridíját kaptuk meg!

A CAFE FREI kávéházaiban saját, manufakturális üzemünkben frissen pörkölt ültetvény-kávékból, frissen darálva főzzük a kávékat. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett, többször átválogatott arabica ültetvény kávékat szolgálunk fel. A Kávé-lapon szereplő kávéinkat holland pörkölő mesterünk és kávé-séfjeink receptjei alapján készítjük, nem csak az olaszos "kávékonyha", hanem az arab, karibi, és kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva.

kutyabarat kutyabarát kávézó szombathely

Cukrászsüteményeink, boraink, pékáruink mind "eredetiek", nem csak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogattunk ki ízeket és hozzuk be őket sütemény, kávé vagy épp bor "formájában". A CAFE FREI Shop-jaiban minden megvásárolható, a vevő igénye szerint, frissen pörkölt kávétól a könyvekig, ajándéktárgyakig, a teázás és kávézás kellékeiig. A kávé és ami mögötte van! - Ismerd meg a világ kávékonyháit, kóstold meg, vidd haza a világ kedvenc kávéit és süteményeit! A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit és süteményeit hozza el Magyarországra!

kutyabarat kutyabarát kávézó szombathely

Célunk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világ körüli "ízutazásban" lehessen része bárkinek. Csúcsminőség - verhetetlen áron! Ez a Cafe Frei!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Árendás köz kutyafuttató

Árendás köz kutyafuttató

FitCandy

FitCandy

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó