Golden Rose Café & Shop

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1077 Budapest, Rózsa u. 15.
Telefon: +3670 231 8181
E-mail: [email protected]
Facebook

 
 

A Golden Rose Café&Shop megalkotásakor a következő szempontokat vettük figyelembe. Szeretnénk létrehozni egy olyan helyet Budapest belvárosában, ahol a rohanó mindennapokban minőségi, családias környezetben tölthetik el a szabadidejüket, mind a diákok és fiatalok, mind pedig a családok, párok és az idősebb korosztály egyaránt.

Üzletünk egy kizárólag családi alapon működtetett vállalkozás, hosszú évek óta a vendéglátás minden részletét megtapasztalva és abból merítve alkottunk meg a Golden Rose-t.

Mottónk: ,,Minőség és precizitás elérhető árakon!,,

Legyen akár egy délelőtti finom kávé a kollégákkal, osztálytársakkal, egy hűsítő hétvégi limonádé és sütemény a családdal, vagy egy isteni kézműves gyümölcspálinka a barátokkal a legjobb meccs közben, ez a hely minden korosztály számára megfelelő célpont lehet!

Kávézónkban kizárólag 100% arabica kávét használunk, amely méltán nyeri el azonnal vendégeink tetszését! Az alkoholmentes italaink között megtalálhatóak számtalan üdítők, minőségi gyümölcsteák, forrócsokoládék! Házi készítésű limonádék és turmixok megalkotásakor a fő szempont, hogy a kedves vendég egy olyan italt kapjon az asztalára, amitől azonnal eldöntötte: Igen! Ide visszatérek!

A hűsítő sörök és borok tekintetében szintén nem engedünk a színvonalból! Számtalan ízben és variációban találhatja meg mindenki a magának tetszőt! A Pálinkáknál és édes vörösboroknál kizárólag a Cruxx Gemina magyar kézműves, csak tisztán gyümölcsből készült isteni termékeire esküszünk! Illatuk és ízük, egyből magával ragadnak mindenkit! Ha vendégeink megéheznének, nagy gonddal és figyelmességgel készített panini, szendvics és meleg szendvics variációkból válogathatnak! Nálunk az édességre vágyóknak sem kell lemondani az élvezetekről! A paleo és nyírfacukorral készült sütemények épp úgy megtalálhatóak kínálatunkban, mint a különféle piték, tortaszeletek, fagylaltok!

Otthon sem kell nélkülözni a Golden Rose ízeket és illatokat! Üzletünk Shop részén vendégeink, számtalan olasz szemes és őrölt kávéból, teából, kakaóból, édességből válogathatnak és vihetik haza a minőségi kávézás élvezetét.

Várjuk kedves vendégeinket!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Komédiás Étterem

Komédiás Étterem

Zoska Reggeliző Kávézó

Zoska Reggeliző Kávézó

Mamaison Hotel Andrássy

Mamaison Hotel Andrássy

Széna téri kutyafuttató

Széna téri kutyafuttató