Európa Kávéház

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

A Kutyabarát.hu ajánlásával Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1055 Budapest, Szt. István krt. 7-9.
Tel./ fax: +36-1- 312-23-62
E-mail: europakavehaz@europakavehaz.hu

www.europakavehaz.hu  

Nyitvatartás

Hét - Vas: 8:00 - 21:00
 

A valamikori Sziget Cukrászda helyén nyílt az I. osztályú Európa Kávéház. Az elegáns külső mellett barátságos atmoszférája teszi közkedveltté a helyet idősek, fiatalok, üzletemberek és a Vígszínház szomszédsága miatt a művészek, és persze a kutyabarátok körében.

A széles sütemény és tortaválaszték, melyben a tradicionális receptek mellett megtalálhatók a kor trendjének megfelelő könnyű édességek is, valamint kávékülönlegességek és bőséges teaválaszték biztosítják a színvonalas kínálatot. Akik egy gyors reggeli vagy ebéd reményében térnek be hozzánk, azoknak sem kell csalódniuk: igényes szendvicsek, saláták, omlett variációk és természetesen a kihagyhatatlan bécsi virsli is megtalálhatók az étlapon. Kisebb rendezvények lebonyolítását vállaljuk, melyhez a galéria a legmegfelelőbb helyszín.


A bejáratnál "Kutyabarát matrica" is jelzi, hogy kutyával is be lehet menni!

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bor és Bringa

Bor és Bringa

A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert

A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Gépmadár park kutyafuttató

Gépmadár park kutyafuttató