Ecocafé Andrássy

VI. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 68.
Telefon: +3620 367 1500
Facebook

http://ecocafe.hu/hu  

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 7:00-19:00

Szombat - Vasárnap: 8:00-19:00

 

Kiváló minőségű specialty, farmszelektált bio kávét, szálas teát, szendvicseket kínálunk vendégeink számára, kizárólag bio- és natúr alapanyagok felhasználásával, barátságos környezetben, etikus és környezettudatos szolgáltatással kombinálva.

TÖRTÉNETÜNK

Szerettünk volna egy helyet Budapesten, ahol a minőségi kávé, a barátságos környezet és a környezet-tudatosság mind egy helyen található meg. Ebből az elhatározásból nyílt meg 2011 elején az Ecocafe. Egy olyan kávézó, ahol organikus és fair trade alapanyagokat felhasználva képviseltetjük magunkat a hazai specialty kávékultúra világában.

FILOZÓFIÁNK

A megszokottnál eltérőbb szemlélettel látjuk a világot és próbálunk tudatosan a jövőbe tekinteni. Organikus látásmódunk a felhasznált alapanyagoktól, csomagolóanyagoktól egészen a tisztítószerekig terjed.

Ettől is vagyunk olyan különlegesek: nálunk nemcsak egy kiváló kávét kaphatsz, hanem egy szellemiséget is, ami előre mozdítja a világot, amitől a test és a lélek egyensúlyba kerül.

JÖVŐKÉPÜNK

Hiszünk abban, hogy minden elért teljesítmény csak egy adott állomás az Ecocafe életében. Folyamatosan azon dolgozunk, hogyan lehetünk még jobbak a mindennapok során, így mindig vannak olyan területek, ahol tudunk fejlődni és újításokat bevezetni. Zöld világnézetünkön kívül nagy hangsúlyt fektetünk a specialty trendek követésére, eszközeink modernizálására és saját készségeink fejlesztésére. A célunk, hogy az Ecocafe jóval több legyen, mint egy kiváló specialty kávézó.

kutyabarát kávézó az év kutyabarát helye 2018

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Nap utcai kutyafuttaó

Nap utcai kutyafuttaó

Cerberos kutyaiskola - Budapest

Cerberos kutyaiskola - Budapest

Art of Home Lakberendezés

Art of Home Lakberendezés

Gyermek téri kutyafuttató

Gyermek téri kutyafuttató