Törökméz

II. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1023 Budapest, Margit utca 27. 
Telefon: 06 70 309 9031 
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.torokmez.hu/  

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 22:00

Sz: 8:00 - 16:00

V: Zárva

 

Minden ott kezdődött, hogy imádunk enni, és imádjuk a különlegességeket - és ki ne álmodott volna már egy saját kis kávézóról, reggelizőről?

Hosszú előkészületek után 2015 nyarán megnyitott a Törökméz. Egy kis családi-baráti vállalkozás, ahol otthonosan érezheted magad és a reggeli kávéd mellé néhány kedves szó is jár.

Sokáig kerestük a nevet, ami kellően játékos, laza és kedves - valamint illeszkedik a környék kultúrális hagyatékába.  Így született a Törökméz.

Egész nap reggeli, frissen pörkölt arabika kávé , helyben préselt gyümölcslevek, francia-olasz-magyar alapanyagok, frissen készített szendvicsek, saláták (akár elvitelre is), házi sütemények, delikát termékek és kiváló magyar borok - mindez egyben a Törökméz.

Tudtad, hogy hozzánk bármikor hozhatod a kutyádat csorgatni a nyálát az ételedre / italodra? :)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vajkay utcai kutyafuttató

Vajkay utcai kutyafuttató

Mancs-Rancs

Mancs-Rancs

Cuki Kutyakozmetika

Cuki Kutyakozmetika

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő