Fasor eszpresszó

II. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 13.
Telefon: 06 1 950 2093 
Facebook

http://fasoreszpresszo.hu  

Nyitvatartás

Hét - Csüt: 10:00 - 0:00
Pén - Szo: 10:00 - 2:00
Vas: 10:00 - 0:00
 
Ferike! Négy Csivasz, meg egy keménydobozos Marlbi!

 

A Fasor eszpresszó egy nagy múltra visszatekintő,hamisítatlan retro kocsma csupán egy villamosmegállóra a Széll Kálmán tértől. A hangulatot meghatározó fiatalos és lendületes színkavalkád remekül megfér a nagymamakorú bútorok mellett, a 10 féle állandó italakció pedig segít hogy úgy érezd egy hamisítatlan házibuliban vagy. A hely nem ismer generációs  problémákat, a fröccsöző diákok és söröző idősebbek olykor még világnézeteiket is egyeztetik. Amíg a többieket várod flipperezhetsz egyet, vagy akár kihívhatod a győztest egy csocsó vagy biliárd mérkőzésre.Fedezd fel a sok apró részletet egy laza időutazás keretében!

Várunk szeretettel!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel

La Mimosa Cukrászda

La Mimosa Cukrászda

CAKÓ Showroom

CAKÓ Showroom

Hard Pop Café

Hard Pop Café