Átrium Film - Színház

II. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 55.
Telefon: 06-(1-)317-93-38 vagy 06-(1)318-98-44
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/atriumfilmszinhaz/

http://www.atriumfilmszinhaz.hu  
 

Multikulturális intézmény: színházi előadások, kortárs tánc, komoly- és könnyűzene, filmvetítések, gyermekprogramok, rendezvények.

Belbuda 1936-ban épült mozija (Átrium Mozi és egy ideig Május 1. Mozi) újra megnyitja kapuit. Átrium Film-Színház néven kulturális befogadó térként működik: a színházi előadásokon túl kortárs tánc, komoly- és könnyűzene, valamint filmvetítések színesítik a repertoárt, hétvégén pedig gyermekprogramok várják a családosokat. A Budapesten letelepült külföldieket és a...z intellektuális élményt kereső turistákat angol nyelvű előadásokkal is igyekszünk kiszolgálni.

A tágas előtérben minden korosztály számára él(vez)hető büfét-kávézót üzemeltetünk, ami az előadások után baráti beszélgetésekre csábít. - és amely fogadja a kutyával érkező vendégeket is!

Az előadásokra azonban kutya nem mehet be.

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

BUBÓ Kávézó

BUBÓ Kávézó

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Ebedli Szalon - Kutyakozmetika és Kisállat Szépségközpont

Ebedli Szalon - Kutyakozmetika és Kisállat Szépségközpont

Apátkúti-völgy

Apátkúti-völgy