Sétány Kávézó és Palacsintázó

Hajdú-Bihar megye - Hajdúszoboszló  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.
Telefon: +36 30/943-0228
E-mail: [email protected]

http://www.setanykavezo.hu/  

Nyitvatartás

hét - vas: 9:00 - 21:00
 

A hajdúszoboszlói Sétány Kávézó és Palacsintázó tulajdonosa és kis csapata a mindenki számára ismert palacsintát öltözteti új köntösbe, álmodja meg az új recepteket az ízek harmóniájában.

A kínálatban te is megtalálhatod a számodra legtökéletesebb és feledhetetlen ízélményt, melynek alapja egy jól ismert édes vagy sós étel a palacsinta, és mégis számodra lehet, hogy ez lesz A PALACSINTA! Válogass kedvedre sós és édes palacsinta kínálatunkból, továbbá ajánljuk figyelmedbe limonádé-, koktél- és kávékülönlegességeinket, valamint kézműves fagylaltjainkat is!" És hogy mindebből mi igaz?! Minden! A palacsinták kiadósak, finomak és isteni limonádékkal, fagyikelyhekkel lehet fokozni az élvezeteket. Kellemes légkör, kedves kiszolgálás, tágas terek és számunkra a legfontosabb, kutyabarát vendéglátás!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Zseboroszlán Kutyakozmetika

Zseboroszlán Kutyakozmetika

Bereg Bar and Cafe

Bereg Bar and Cafe

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Baráthegyi Vakvezető kutyaiskola

Baráthegyi Vakvezető kutyaiskola