Kino Kávézó

XIII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 16.
Telefon: +361 781 9453
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/kinocafebudapest

http://www.kinocafe.hu  

Nyitvatartás

Hét - Vas: 9:00 - 0:00
 

A Kino Kávézót 4 éve 2 fanatikus vendéglátós álmodta meg. Faragó Tamás és Löw Zoli együtt dolgoztak a New Brooklynban, majd Tamás a Kino Mozi kávézójába került pultosként és akkor jött a fantasztikus lehetőség, hogy belevágjanak.

Egyetlen céljuk az volt, hogy egy családias, közvetlen és szerethető, igazán otthonos helyet varázsoljanak a mozi kávézójából. Olyat, ahová az ember hazajár egy baráti beszélgetésre, kávézni, meginni egy finom bort, megenni egy különleges sütit.

Kávézónkban üdítők, kávékülönlegességek és alkoholos italok mellett házi jellegű süteményeket és frissen készített szendvicseket is kínálunk. Hétköznap és hétvégén egész nap többféle reggeli választható. A kávézóban számos hazai és nemzetközi sajtótermék olvasható, wifi hozzáférés biztosított.

Zord időben teával, forró csokoládéval, punccsal, hőségben jeges teával, turmixokkal, limonádékkal és hatalmas mosollyal szolgálunk.

"Kedvesek, szeretettel látnak akár 3 kutyával is, és gondoltak a vegánokra is." (Vitéz Petra ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vegán Édes Élet Cukrászda

Vegán Édes Élet Cukrászda

BB`z Bar & Grill

BB`z Bar & Grill

Bonjour Cafe

Bonjour Cafe

One Beer

One Beer