Bubble Bár

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Asbóth u. 18.
Telefon: +36 20 325 9652
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/bubblebarbudapest

http://www.bubblebar.hu  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 10:00 - 22:00
Szo: 11:00 - 22:00
Vas: 11:00 - 18:00
 

Frissen gőzölgő kávé, izgalmas bubble tea,  gyümölcsös turmix, jeges frappé, ropogós grillszendvics, finom sütemény – bármelyiket is választod, vagy akár mindegyiket kipróbálod,  a Bubble Bár az ideális hely hozzá! A VII. kerületben a Király utca és a Madách tér között, kedvelt kutyasétáltató útvonalon fekvő üzletünkben nemcsak a kétlábú, hanem a négylábú vendégeket is szeretettel várjuk.

Játékos kedvű betérőknek társasozni vagy kártyázni a földszinti játékasztalokat ajánljuk, egy kis kikapcsolódáshoz, nyugodt csevegéshez pedig kényelmes fotelekkel és kanapéval vár a hangulatos galéria. Ha pedig csak beugrottál egy gyors frissítőért, az italokat és szendvicseket természetesen kérheted elvitelre is!

A bubble tea őshazájának Tajvan tekinthető, itt készítették először a 80’as években ezt az újfajta üdítőt. Pontosan nem ismert hogy ki találta fel és melyik üzletben árulták először, de azt tudjuk, hogy a szigetországban hamar nagy népszerűségre tett szert. És miért pont Tajvan? A válasz egyszerű: Ázsiában tradícionális ital a tea, a meleg éghajlatnak köszönhetően sokat is fogyasztanak belőle, és a hosszú évezredek után szükség volt némi újításra is.

A teához elkezdtek gyümölcsszirupot adagolni, és ezt a megfelelő keveredés érdekében jól összerázták: eredetileg az ekkor keletkező levegőbuborékok miatt hívták az italt bubble tea-nek. Később, miután tapiokagyöngyöket is hozzáadtak, még indokoltabbá vált a név. Nemzetközi siker pedig azután lett, hogy szerepelt egy japán tévéműsorban: a világ ekkor ismerte meg.

Az első, “klasszikus” verzió fekete teából, mézből, sűrített tejből és tapiókagyöngyökből állt; mostanra viszont számtalan verziót lehet kapni belőle. Mixelhetsz zöld vagy fekete teát; lehet hideg vagy meleg; tejes vagy gyümölcsös ízesítéssel; és a végén ott a legmókásabb rész, a számtalan bogyó vagy zselé amiből választani lehet.

És ez az amit mi a Bubble Bárnál a legjobban szeretünk benne: nincs határ az ízek és színek kombinálhatóságában, és ezért sem dolgozunk előre meghatározott párosításokkal. Megtervezheted a saját teádat, amihez épp akkor van kedved – természetesen szívesen segítünk ha elbizonytalanodsz vagy kérdésed lenne. Ám egy dolog biztos: nálunk nincsenek rossz döntések

(Mátyás Krisztián ajánlása)

Szavazz ránk Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

 

   

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Salföldi Major

Salföldi Major

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Kuplung

Kuplung

Hotel Platán***

Hotel Platán***