Cut and Coffee

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 4025 Debrecen, Hal köz 3/a
Telefon: +3652 747 312
Facebook: https://www.facebook.com/cutandcoffee

 

Nyitvatartás

Hét - Csüt: 7:00 - 22:00
Pén - Szo: 7:00 - 0:00
Vas: 14:00 - 23:00
 

Két sikeres debreceni üzlet, a Hedge Hair fodrászszalon és a Mokka kávézó összefonódásaként jött létre a CUT&COFFEE roastery saloon, hogy méltó helyet biztosítsunk a minőségi kávé szerelmeseinek, akik ugyanott mesterfodrászok kezei alatt tökéletes frizurát is kaphatnak.

A CUT&COFFE-ban a nyers kávébabok bár messziről érkeznek, a szemetek előtt pörköljük és daráljuk. Ebben segítségünk két professzionális gép, egy San Franciscan kávépörkölő és a világ egyik top kategóriás kávégépe, a La Marzocco, mely a világ legkomolyabb kávézóinak alapfelszerelése, a speciality coffee zászlóshajója. A pörkölőgép különlegessége, hogy automatizálás nélkül, kézimunkával magunk kezeljük és állítjuk be, így egyedi ízeket és illatokat csalhatunk ki a nyers kávészemekből.

Az a kávé, amit nálunk fogyasztanak a vendégek merőben más, egyedi élményt nyújt.

A Cut and Coffee is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!A CUT&COFFEE sokkal több mint fodrászat és kávézó, a debreceni kávézási kultúra megreformálója,leülős-beszélgetős-olvasgatós, ahol a kávézás művészete a legmagasabb szinten élvezhető akár kutyusod társaságában, mert WE LOVE DOGS és ez nem csak marketingszöveg!

(Gálik Judit ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bomo Art Buda

Bomo Art Buda

Dunakeszi Állatkórház

Dunakeszi Állatkórház

Náncsi néni vendéglője

Náncsi néni vendéglője

Széna téri kutyafuttató

Széna téri kutyafuttató