Cut and Coffee

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 4025 Debrecen, Hal köz 3/a
Telefon: +3652 747 312
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 22:00
Szombat: 9:00 - 22:00
Vasárnap: 14:00 - 22:00
 

Két sikeres debreceni üzlet, a Hedge Hair fodrászszalon és a Mokka kávézó összefonódásaként jött létre a CUT&COFFEE roastery saloon, hogy méltó helyet biztosítsunk a minőségi kávé szerelmeseinek, akik ugyanott mesterfodrászok kezei alatt tökéletes frizurát is kaphatnak.

A CUT&COFFE-ban a nyers kávébabok bár messziről érkeznek, a szemetek előtt pörköljük és daráljuk. Ebben segítségünk két professzionális gép, egy San Franciscan kávépörkölő és a világ egyik top kategóriás kávégépe, a La Marzocco, mely a világ legkomolyabb kávézóinak alapfelszerelése, a speciality coffee zászlóshajója. A pörkölőgép különlegessége, hogy automatizálás nélkül, kézimunkával magunk kezeljük és állítjuk be, így egyedi ízeket és illatokat csalhatunk ki a nyers kávészemekből.

Az a kávé, amit nálunk fogyasztanak a vendégek merőben más, egyedi élményt nyújt.A CUT&COFFEE sokkal több mint fodrászat és kávézó, a debreceni kávézási kultúra megreformálója,leülős-beszélgetős-olvasgatós, ahol a kávézás művészete a legmagasabb szinten élvezhető akár kutyusod társaságában, mert WE LOVE DOGS és ez nem csak marketingszöveg!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vadásztanya Borozó és Bisztró

Vadásztanya Borozó és Bisztró

Hadrianus utca kutyafuttató

Hadrianus utca kutyafuttató

Pet Farm Family

Pet Farm Family

Kutyavarázs kutyapanzió

Kutyavarázs kutyapanzió