Hivatal Kávézó

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Bp., Madách Imre út 12.
Telefon: +36 1 321 5449
Facebook: https://www.facebook.com/hivatal.kavezo

 

Nyitvatartás

H, K, Sz, Cs, P: 8-24
Szo, V: 14-24

 

"És persze itt van a Hivatal. Ez a Madách tér észak-keleti csücskében meghúzódó kedves kis találkozóhely – napközben kávézó, esténként pedig a szó legjobb értelmében vett kocsma –, amely mára fogalommá, sőt, „intézménnyé” vált a belváros-lakók körében."

Nem csoda, hiszen otthonos atmoszférájának, a profi kiszolgálásnak, no meg a színvonalas – és meglepően széles – kínálatnak köszönhetően délutáni ejtőzésre és esti poharazgatásra éppúgy kiválóan alkalmas, mint összebújós randik, vagy éppen komoly üzleti tárgyalások nyélbeütésére.

A tulajdonosok saját kávé nagykereskedést is nyitottak: ők hozzák be Spanyolországból a tiszta arabicából, kézműves módszerekkel készített Cofesa márkát. Nem véletlen, hogy a Hivatalban bőséges kávéválaszték várja a betérőket: a hagyományos presszó, a bő lére eresztett amerikai és a klasszikus cappuccino mellett a ristrettót, a macchiatót, a latte macchiatót, a különféle frappékat, a jeges-tejes, az ír vagy éppen a Budapest kávét is kedvtelve kortyolgathatják az igényes koffeinisták.

Ráadásul frissítőkben, teákban és turmixokban is erős a hely. Nem is beszélve az ízesen keserű cseh Samson-sörről (a Budweiser „kisöccse”), a válogatott borokról, meg persze a többi alkoholneműről – adva van itt minden, ami a vidám és céltudatos becsületsüllyesztéshez kell.  Meg persze az, is amivel felitathatjuk: finom vasalt szendvicsek és házi sütemények.

És természetesen kutyabarát hely.


 

(Szöveg: funzine.hu)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

2PETS Kutyakozmetika

2PETS Kutyakozmetika

Bonzoportál

Bonzoportál

Halászcsárda Tata

Halászcsárda Tata

Hévízi Tourinform Iroda

Hévízi Tourinform Iroda