Kontakt / DESIGN - CAFÉ - APPLE STORE

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 22. (Röser udvar)
Telefon: 06 1 9521861
E-mail: [email protected]
Facebook: http://facebook.com/kontaktstore

http://kontaktstore.hu  

Nyitvatartás

H-P 10.00-19.00

 

Mi a Kontaktban azt valljuk, hogy csinálj egy dolgot egyszerre, de azt csináld jól. Ezért a kávézónkkal próbálunk minél több fókuszt a kávéra irányítani, legyen szó arról aki elfogyasztja vagy arról aki elkészíti. Ezért folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy minél jobban tudjunk az előbbi kettővel foglalkozni.

NO SUGAR, YES GOOD COFFEE.

Mivel olyan kimagasló minőségű (specialty) kávékkal dolgozunk amiknek az egész útját hozzáértő kezek kísérték, azért hogy az eredmény a legjobb legyen, feleslegesnek tartjuk a cukor körülötti játékot. Ha valami jó, az önmagáért jó, ha valami rossz, azt fel kell vállalni hogy rossz, nem szabad elrejteni. Végérvényben pedig, a cukortól ugyanolyan íze lesz minden kávénak, akár olcsó és rossz minőséű akár drága és jó. Egy világosan pörkölt kávéban pedig a cukor sokszor olyan ízeket hoz elő, amik nem kellemesek. Ezért a Kontaktban nem is tartunk cukrot és egyéb édesítő szereket, hanem keresünk inkább olyan kávékat amik önmagukban édesek és élvezhetők.

NO AMERICANO.

Americano, hosszúkávé, nevezhetjük bárhogy, de a vízzel felhígított, vagy sokszor még rosszabb, a hosszúra nyújtott espresso nem elegáns és ízletes prezentálása egy kávénak. A hosszabb (espresonál kevésbé koncentrált) italok elkészítéséhez inkább kézi filterkávé módszert alkalmazunk.

NO MILK IN FILTER.

Egy már lágy italhoz tejet adva az eredmény nem valami izgalmas. Ezért, ha tejes italt szeretnél azt espressoval készítjük el, ami koncentráltabb és tejjel hígítva szép összhangot eredményez.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Naposdombi Apartmanok

Naposdombi Apartmanok

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Larus Étterem

Larus Étterem

Booker webes könyváruház

Booker webes könyváruház