Kontakt / DESIGN - CAFÉ - APPLE STORE

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 22. (Röser udvar)
Telefon: 06 1 9521861
E-mail: [email protected]
Facebook: http://facebook.com/kontaktstore

http://kontaktstore.hu  

Nyitvatartás

H-P 10.00-19.00

 

A Kontakt egy új műfaj. Minden benne van amit szeretünk: az Apple, a kávé és a design tökéletes szimbiózisba lépnek.

"Annyira a mindennapjaink részévé vált a technológia, de a boltok és vendéglátóhelyek nem követték ezt. A kávézókban nem tudsz telefont tölteni, a kütyü boltok pedig ridegek, csak a gépekről szólnak. De rólunk emberekről nem szól semmi. A Kontaktot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes, befogadó hely legyen, ami azt az érzést kelti mintha a nappalinkban vásárolnál és kávéznál. Szeretnénk egy újfajta, közvetlenebb kapcsolatot kialakítani a vevőkkel" (Peti)

"Az alapelvem, hogy olyan sütiket készítsek a boltban, amit otthon a családomnak is adnék. Folyamatosan új receptek után kutatok, és tesztelem őket. Sokan talán el sem tudjátok képzelni mi mindent el lehet készíteni házilag, ami sokkal finomabb és egészségesebb mint a csomagolt." (Anna)
 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Umbrella Kreatív Műhely Kft.

Umbrella Kreatív Műhely Kft.

Gulyás Csárda

Gulyás Csárda

Goodbar Goodburger

Goodbar Goodburger

Báró Kutyakozmetika

Báró Kutyakozmetika