My Little Melbourne Coffee

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 3. (Madách tér)
Telefon: (+36) 70 394 7002
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/MyLittleMelbourneEspressoBar

www.mylittlemelbourne.hu  

Nyitvatartás

Hét - Pén:   7:00    -    19:00
Szo:           9:00    -    17:00
Vas:           10:00   -    16:00

 

...honnan a név, ami mostmár kötelez is Bennünket? Igen, nem nehéz kitalálni!:-)
Egy "bizonyos" melbournei utazás tette meg a hatását! Olyannyira, hogy amikor kávézó nyitásában kezdtünk el gondolkodni, nem is volt kérdés, hogy mi legyen a neve az üzletnek.

Hogy miért "kicsi"? A 35 m2-re nehezen tudtuk volna ráfogni, hogy "Nagy"! :-) ráadásul pedig minél több dolgot szeretnénk megjeleníteni abból amit ott láttunk, tapasztaltunk, hogy minél többen kapjanak egy "kis" ízelitőt Melbourneből és Ausztráliából

Az már csak hab volt a "kávén" :-), hogy Melbourne-t tartják a világon a kávé fővárosának, ahol olyan kávékultúra van jelen, ami mellett Mi sem tudtunk szó nélkül elmenni. Úgy érezzük, hogy küldetésünk van idehaza: meg kell alapozni annak a kávékultúrának az alapjait, amivel a távoli Melbourne vagy a közelebbi London is rendelkezik, hogy ne kelljen sehova se utazni ahhoz, hogy egy igazán jól elkészített kávét ihassunk!

Mint ahogy azt a mondás is állítja: "Life is too short for bad coffees". Természetesen "egy fecske nem csinál nyarat" alapon, minden olyan kezdeményezést támogatni fogunk és már támogatunk is, ami azt a célt szolgálja, hogy jobbá tegyük a kávézási kultúrát Magyarországon. Nagyon sokat kell még tanulnunk, hiszen teljesen a nulláról indultunk, de a Cél végig a szemünk előtt fog lebegni, nem adjuk fel, míg nem sikerül az, amit kitűztünk a "zászlónkra"!!!

 

A "kicsit" túlfűtött küldetéstudatunk mellet a választékunkról annyit, hogy a lehető legjobb alapanyagok figyelembe vétele mellett fogjuk elkészíteni azokat! Megpróbálunk minél egészségesebb dzsúszokkal, salátákkal, friss croissantokkal és szendvicsekkel kedveskedni és melléjük felszolgálni a mindig gondosan elkészített kávéinkat!

A méltán híres olasz Danesi kávénk mellett, vendégkávékat is készítünk majd, amik nem máshonnan fognak érkezni, mint Melbourneből!!! ( ...meg néha Londonból is! :-) ) Ki gondolt volna? :-)

Legvégül pedig, de nem utolsó sorban, a frissítő üdítők mellett megtalálhatóak lesznek kínálatunkban ausztrál sörök és borok is, hogy ne csak a kávé szerelmeseinek legyen vonzó az üzletünk.

Kövessetek Minket a Facebookon is, de a legjobban annak örülnénk, ha meglátogatnátok Minket személyesen is, hogy utána járjatok a leírtaknak! Mit szóltok hozzá??? Várunk Mindenkit "Nagy, Nagy Szeretettel"!!! :-)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Erdei Kisház

Erdei Kisház

Cocochoco Hungary

Cocochoco Hungary

NEO Magyar Segítőkutya Egyesület

NEO Magyar Segítőkutya Egyesület

Empathy Cafe & Bistro

Empathy Cafe & Bistro