95 ezer forint egy éjszaka a kutyahotelben

Masszázs, ínyencmenü és limuzin is jár az ebeknek, de csak ha szelídek. Luxus medence arckezeléssel és masszázzsal, ínyencmenü a szobában és a legjobb ágyak, amelyeket pénzért vásárolni lehet – ezek olyan dolgok, amelyek egy ötcsillagos szállodában magától értetődőek. A szingapúri Wagington szálloda azonban négylábú vendégeknek kínálja ezt a fényűzést – olvashatjuk az origo utazási oldalán.

 

A kedden nyílt kutyahotelben 27 lakosztály van, és a szobák ára 21 700 forinttól 95 ezer forintig terjed. A tehetős gazdik kedvencei ezért a pénzért minden kényelmet megkapnak.

A műbőrrel borított ágyak bélése emlékszik az állat testalakatára. A menüben igazi ínyencésgeket szolgálnak fel a kenguruhústól a nyúlon át a békáig. A lakosztályokban kristálycsillár és 32 hüvelykes lapos tévé van, amelyen kutyatémájú filmeket nézhet a vendég.

A medencében a kutyák felügyelet mellett úszhatnak, és gyógykezeléseket kaphatnak az aromaterápíától a masszázson és mikropezsgőfürdőn át az iszappakolásig és a pedikűrig. A vendégeket limuzin szállítja otthonukból a szállodába és vissza.

A hotelbe azonban nem juthat be minden négylábú – írja a Daily Mail. Az agresszív kutyákat bebocsátás előtt hangulatteszttel szűrik ki, valamint tetű és bolhaellenőrzésen is átesnek.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

 

Forrás: origo.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...